Νικήτρια Μαραθωνίου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο 4 μήνες αφότου γέννησα»

Must Read

Συγκίνηση στο πανελλήνιο προκάλεσε χθες η νίκη της 26χρονης Βασιλικής Κωνσταντινοπούλου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς ήταν η αθλήτρια που έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Ο θαυμασμός για την αθλήτρια ήταν ακόμα μεγαλύτερος όταν έγινε γνωστό ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο και βγήκε και από εκείνη νικήτρια της ζωής.

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η ίδια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.  «Είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η διάγνωση 4 μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού. Όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο», είπε.

Όσο για την σπουδαία νίκη της ανέφερε πως δεν το πίστευε πως τερμάτισε πρώτη.  «Αγκάλιασα τον άνδρα μου και πέρασε ένα λεπτό, αφότου τερμάτισα, όταν άρχισα να τσιρίζω», είπε και πρόσθεσε πως μαζί της έκλαιγε με δάκρυα χαράς και ο σύζυγος της. Να σημειωθεί ότι η αθλήτρια έκανε χρόνο που την έφερε στην πρώτη 20άδα των επιδόσεων σε όλους τους Μαραθώνιους!

«Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ό,τι και να γίνει, θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, όποια κι αν ήταν η επίδοση μου», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, σημείωσε ότι «πήρα πολλή μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο. Μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί τους, τους χαιρετάω, τους χειροκροτώ κι εγώ».



Δείτε επίσης: Το κορίτσι που νίκησε στον Μαραθώνιο της Αθήνας είχε νικήσει νωρίτερα τον καρκίνο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This