Μάνος Παπαγιάννης-Σοφία Παυλίδου: Ένοχος για σωματική βλάβη ο ηθοποιός

Η ποινή που του επιβλήθηκε

Must Read

Ολοκληρώθηκε σήμερα η δίκη της Σοφίας Παυλίδου μετά τη μήνυσή της για σωματική βλάβη στο Μάνο Παπαγιάννη. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει πετάει» όταν οι δυο τους ήταν συμπρωταγωνιστές στο θέατρο Χυτήριο το 2018.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν αλληλομηνυθεί και μετά από αίτημα της Εισαγγελίας εκδικάστηκε μια υπόθεση και για τις δύο μηνύσεις. Αρχικά η Σοφία Παυλίδου μήνυσε τον Μάνο Παπαγιάννη για απλή σωματική βλάβη και στη συνέχεια ο Μάνος Παπαγιάννης μήνυσε τη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Κόνι Μεταξά, η Ρέα Τουτουντζή και η Κάτια Νικολαΐδου. Από την άλλη, υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος και ένας τεχνικός της παράστασης.

Ο Μάνος Παπαγιάννης  κρίθηκε ένοχος και η ποινή του που του επιβλήθηκε είναι τέσσερις μήνες με αναστολή. Από την άλλη η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα.

 

 

 

Η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This