Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Οι τουρκικές Αρχές της ζήτησαν να πληρώσει τα νοσήλια! 

Must Read

Στην πατρίδα μεταφέρεται η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ, στην Κωνσταντινούπολη. Την γυναίκα περιλάμβανε η λίστα που έδωσαν οι τουρκικές αρχές με τους τραυματίες από τη χθεσινή έκρηξη.

Η δε ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε: «Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των τουρκικών αρχών, μεταξύ των τραυματιών από την χθεσινή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, είναι Ελληνίδα, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά από θραύσμα γυαλιού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Οι προξενικές αρχές παρέχουν κάθε δυνατή αρωγή».

Διαβάστε ακόμη: Προβοκάτσια η βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με κορυφαίο αναλυτή της Jerusalem Post

Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, έχοντας τραυματισθεί από τζάμια που έσπασαν από το ωστικό κύμα της έκρηξης και συγκεκριμένα φέρει ελαφρύ τραύμα στον αστράγαλο. Το δε κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι τουρκικές Αρχές της ζήτησαν να πληρώσει τα νοσήλια!

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας της τραυματισμένης και σε συνεννόηση με το Προξενείο θα γίνει η μεταφορά της στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This