Στα πάτρια εδάφη και στην αγκαλιά της μητέρας της η Άννα που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη – «Ο Θεός με προστάτεψε»

Στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης έφτασε η 39χρονη

Must Read

Στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη έφτασε με τουρκικό ασθενοφόρο λίγο πριν τις 21:00 η 39χρονη Άννα Δεπώλα, η οποία τραυματίστηκε στην έκρηξη της Κωνσταντινούπολης την περασμένη Κυριακή.

Η κοπέλα δήλωσε πάρα πολύ χαρούμενη, είπε πως είναι καλά και θέλει να δει τους γονείς της και σχολίασε πως ο Θεός την προστάτεψε.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η μητέρα της κλαίγοντας της έδωσε μια ανθοδέσμη και την αγκάλιασε σφιχτά βλέποντάς την για πρώτη φορά μετά το σοκαριστικό περιστατικό στην Πόλη.

«Νιώθω τυχερή, πάντα είμαι τυχερή στη ζωή μου και σίγουρα με προστάτευσε ο Θεός» ανέφερε η 39χρονη, η οποία δήλωσε ότι θα ξαναπήγαινε στην Κωνσταντινούπολη και πρόσθεσε:

«Έχω μάθει στη ζωή μου γενικά τις δύσκολες καταστάσεις να τις ξεπερνάω πάρα πολύ εύκολα. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγος χρόνος αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να γίνω καλά, να χαλαρώσω γιατί αυτές οι δύο ημέρες ήταν πολύ πιεστικές από Τουρκία, γιατρούς, συνεντεύξεις».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε ότι οι τουρκικές αρχές της έκαναν διάφορες ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε λέγοντας πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. «Υπήρχαν πάρα πολύ σοβαρά περιστατικά, εγώ δεν έχω τίποτα , αλλά πολύ λυπάμαι για τους ανθρώπους, τα μωράκια και τα παιδάκια που πέθαναν» σημείωσε.

Η 39χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εάν χρειαστεί θα χειρουργηθεί στο πόδι, το οποίο τραυματίστηκε από την έκρηξη.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This