Καταδικάστηκε 63χρονος που φίλησε βρέφος… «Ίσως λίγο στο στόμα» – «Ήταν όμορφο μωράκι» είπε

O κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ήταν μια αθώα κίνηση

Must Read

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εφέσεων Λάρισας ένας 63χρονος οδοντίατρος, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στον 63χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή.

Όλα συνέβησαν τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν ο οδοντίατρος μαζί με την γυναίκα του συνόδευσαν τη μητέρα της και πεθερά του στο νοσοκομείο της Λάρισας. Εκεί, όσο περίμεναν νεότερα για την υγεία της συγγενούς τους, ο 63χρονος είδε στον διάδρομο μια μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό της. Τότε, ο ίδιος την προσέγγισε και πήρε την άδειά της να κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά του. Εκείνη τη στιγμή, ο 63χρονος, έσκυψε και φίλησε το παιδί στο μέτωπο, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας. Τη σκηνή είδε και μια ασκούμενη γιατρός, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το larissanet.gr ο 63χρονος  είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε διετή φυλάκιση με αναστολή.

Σήμερα ο ίδιος βρέθηκε ξανά ενώπιων της δικαιοσύνης, καθώς η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος, φίλησε το παιδί, πάνω σε μια στιγμή ενθουσιασμού: «Έτσι μου ήρθε, ήταν ένα όμορφο μωράκι, ήταν μια στιγμή ενθουσιασμού» ανέφερε ο κατηγορούμενος.

Όταν η πρόεδρος τον ρώτησε αν θυμάται πού φίλησε το μωρό, ο 63χρονος απάντησε: «Υπάρχει μια περίπτωση να πήγα να το φιλήσω στο μάγουλο και να τραβήχτηκε. Ίσως να το ακούμπησα και λίγο στο στόμα».

Τότε η πρόεδρος εκνευρισμένη απάντησε: «Σαν γιατρός γνωρίζετε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ότι τα μωρά δεν τα πλησιάζουμε ούτε τα φιλάμε και για λόγους προληπτικούς, ασθενειών κτλ. Πώς πήρατε ένα ξένο βρέφος και πέρα από την αγκαλιά το φιλήσατε κιόλας; Οι ηλικιωμένοι τα μωρά δεν τα φιλάμε, αυτό είναι μια αρχή και νομίζω ότι το γνωρίζετε».

Η γυναίκα του 63χρονου κατέθεσε ότι ο σύζυγος της είναι ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος και ότι προέβη σε μια αθώα κίνηση, ενώ ο δικηγόρος του έκανε λόγο για αφέλεια: «Από θαυμασμό και αγάπη προς τα παιδιά ο κατηγορούμενος πήρε την άδεια από τη μητέρα και τη γιαγιά και ζήτησε να πάρει το μωράκι ένα δευτερόλεπτο, το χάιδεψε και το έδωσε πίσω. Είναι ένας άνθρωπος στα όρια της αφέλειας. Την αφέλεια αυτή την πληρώνει σήμερα με αυτή την ανόητη συμπεριφορά» είπε και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε δόλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του μωρού, δεν επιθυμούσε τη δίωξη του 63χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This