Τέλος δεν έχει η τραγωδία στη θάλασσα: Ένας νεκρός σε νέο ναυάγιο με μετανάστες στην Κω

Must Read

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από το ναυάγιο με μετανάστες στο Στενό του Καφηρέα στην Εύβοια που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 29 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά!

Όμως, όπως φαίνεται, οι τραγωδίες με τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται στην θάλασσα δεν έχουν τέλος.

Νωρίς σήμερα το πρωί, άνδρες του λιμενικού στην Κω ενημερώθηκαν από τον ευρωπαϊκό αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης “112”, για σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων που κινδύνευε, στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ν.μ. ανατολικά του νησιού.

Στο σημείο μετέβησαν δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, όπου εντόπισαν και περισυνέλεξαν 11 άτομα από τη θάλασσα, ένα εκ των οποίων χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, όλοι τους μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του νησιού και από εκεί σε ΚΥΤ, ενώ από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέβη στο σημείο, διαπιστώθηκε ο θάνατος του άνδρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω. Κατά δήλωσή των διασωθέντων, δεν υπήρχαν άλλοι επιβαίνοντες στη λέμβο, η οποία βυθίστηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This