Αποκάλυψη-σοκ από τον Λιάγκα – «Θα το πω πρώτη φορά…»

Ο παρουσιαστής κάνει λόγο για σεξουαλικές πράξεις του κορυφαίου στελέχους με τον ανήλικο!

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του Γιώργου Λιάγκα κατά την διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό», αναφορικά με την υπόθεση της καταγγελίας του 19χρονου για κακοποίηση και ασέλγεια σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παρουσιαστής στον αέρα, στην υπόθεση δεν υπάρχει μόνο καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, αλλά για σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με το αγόρι που τότε ήταν 16 χρονών.

«Έπιασε τα γεννητικά του όργανα μέσα στο μπάνιο, ωραίο το βραδινό μπάνιο; Τι δουλειά έχει ένα κορυφαίο στέλεχος μίας τέτοιας δομής να πάει για βραδινό μπάνιο; Τι είναι; Εκδρομή πενταήμερη; Τι πράγματα είναι αυτά; Θα πω και κάτι ακόμα, για να το καταλάβετε. Το κορυφαίο στέλεχος με τον νυν 19χρονο καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν μιλάμε για ασέλγεια. Η ασέλγεια είναι «πιάνω τα γεννητικά όργανα στο μαγιό», υπάρχει κατάθεση που μιλάει για σεξουαλική επαφή. Ξεκάθαρα» δήλωσε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Να το πω για πρώτη φορά, σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με τον νυν 19χρονο, τότε ανήλικο. Όταν έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο… Και μην ξεκινήσουμε, αν φτάσουμε στη Δικαιοσύνη, αν υπήρχε ή όχι συναίνεση… Ήταν 15,5 ετών -16 χρονών, μην πω τώρα σε ποιον αναφέρομαι…» είπε ο Λιάγκας.

Έπειτα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε προσωπικά στον πατέρα Αντώνιο, δηλώνοντας μάλιστα ότι ο ίδιος προσπαθεί να κρυφτεί και δεν απαντάει πλέον στα τηλέφωνα.

«Εγώ σήμερα θα διατυπώσω στον πατέρα Αντώνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής πάρα πολλά ερωτήματα. Γνωριζόμαστε χρόνια, από τότε που μ’ έπαιρνες προσωπικά εσύ τηλέφωνο να έρθω να καλύψω ως νεαρός ρεπόρτερ τότε στο Alter που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια μέχρι το τηλεφώνημά σου πριν 2-3 χρόνια, όταν ήρθα ως κεντρικός παρουσιαστής στα εγκαίνια της νέας μονάδας στον Κολωνό» είπε και πρόσθεσε:  «Λυπάμαι που εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις και τα τηλέφωνα. Αλλάζουν οι άνθρωποι, τους αλλάζουν οι καταστάσεις. Κάτι είχαμε καταλάβει. Για να μην πέφτουμε απ’ τα σύννεφα, διότι εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα όπως όλη η Ελλάδα. Αλλά αν δεν έχουμε αποδείξεις και τεκμήρια, καταλαβαίνουμε αλλαγές συμπεριφορών και γι’ αυτό θα μιλήσω κι εγώ σήμερα» ανέφερε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε σχόλιο που του έκανε κορυφαίος εκκλησιαστικός φορέας:

«Να σε ενημερώσω, μιας και δεν μου σηκώνεις τώρα τα τηλέφωνα, ότι κορυφαίος εκκλησιαστικός φορέας μου είπε για εσένα το εξής: όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στον πατέρα Αντώνιο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This