Απίστευτο θράσος: Δείτε πως δρα η «κλέφτρα των μίνι μάρκετ»

Έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών μίνι μάρκετ στο λεκανοπέδιο

Must Read

Την δράση μια γυναίκας η οποία, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει γίνει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών μίνι μάρκετ κατέγραψε η κάμερα σε ένα από τα καταστήματα που έβαλε ως στόχο, στο Παλαιό Φάληρο. 

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η γυναίκα να παίρνει διάφορα προϊόντα από τα ράφια και να τα βάζει σε δύο σακούλες με τις οποίες έχει μαζί της και μετά να φεύγει από το μαγαζί.

Μάλιστα, για να μην την υποψιαστούν δεν κλέβει όλα τα προϊόντα, αλλά περνάει από το ταμείο πληρώνοντας, όμως, ελάχιστα πράγματα.

Οι ιδιοκτήτες των μίνι μάρκετ οι οποίοι έχουν βρει τον μπελά τους έφτασαν στο σημείο να τυπώσουν μια φωτογραφία της και να την μοιραστούν μεταξύ τους, έτσι ώστε να μην γνωρίζουν αν έχει μπει στο κατάστημά τους για να κλέψει.

Ένα από τα πρόσφατα θύματα της «κλέφτρας των μίνι μάρκετ» ήταν ο κ. Λεωνίδας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο έχει μπει στο στόχαστρο δύο φορές!

Όπως είπε στο MEGA «το απόγευμα της Κυριακής, ανεβαίνοντας στο μαγαζί είδα να λείπουν κάποια προϊόντα, ρώτησα τη σύζυγό μου εάν έχουν πωληθεί τα προϊόντα και μου απάντησε πως δεν έχουν πωληθεί. Ανέτρεξα στο βίντεο και είδα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κλέψει όχι μόνο από το σημείο με τις κονσέρβες, αλλά και όλο το κατάστημα. Μάλιστα ανατρέξαμε και σε προηγουμένη ημερομηνία και είδαμε ότι το έχει ξανακάνει. Δεν είναι πελάτισσά μας έχει έρθει απλώς δύο φορές».

Πρόσθεσε πως η γυναίκα «πήρε λάδια, κονσέρβες, καφέδες και μέλι. Τα βάζει στο σακ βουαγιάζ της. Δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στις τσάντες, προφανώς μπαίνοντας είχε φουσκώσει τις τσάντες της και βγαίνοντας δεν μας έκανε εντύπωση. Αν δείτε, είναι μεγάλο το βάρος που παίρνει και η συγκεκριμένη, που είναι πάνω από 55-57 ετών κυκλοφορεί με απίστευτη άνεση με αυτό το βάρος στην πλάτη».

Τέλος ανέφερε πως «τις δύο φορές πήρε και έφερε στο ταμείο δύο αναψυκτικά και ένα πακέτο πατατάκια, ενώ τη δεύτερη πήρε ένα συσκευασμένο τρόφιμο. Είμαστε δύο άτομα το απόγευμα δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Έχουμε τη φωτογραφία της, έχει έρθει και η αστυνομία και έχει πάρει υλικό».

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This