Υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο αυτοκίνητο που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα;

Στα όρια του αυτοφώρου συνελήφθη 19χρονη που επέβαινε στο ΙΧ μαζί με τον άφαντο 26χρονο Αλβανό οδηγό - Ένα θαύμα περιμένει η μητέρα της Έμμας η οποία νοσηλεύεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη

Must Read

Μια 19χρονη συνελήφθη καθώς φέρεται να επέβαινε στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο με εγκατάλειψη της 21 ετών φοιτήτριας κτηνιατρικής, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Καμάρας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν, στα όρια του αυτοφώρου, να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης και να τη συλλάβουν, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ποινικής δίωξης.




Υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο αυτοκίνητο;

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού που παρέσυρε και άφησε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα την Έμμα, ενώ εξετάζεται και η εκδοχή στο ίδιο όχημα να επέβαινε και τρίτο πρόσωπο.

Χθες ταυτοποιήθηκε ο 44χρονος ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά φαίνεται πως δεν έχει εμπλοκή στο περιστατικό. Φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι ενόψει πώλησης του οχήματος, το έδωσε σε άτομο για να το δοκιμάσει.

Κατονόμασε, μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.




Ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές και  πρόκειται για 26χρονο, αλβανικής καταγωγής ο οποίος έχει και ποινικό παρελθόν, αφού έχει συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Πηγές της voria.gr αναφέρουν πως για την ταυτοποίησή του αξιοποιήθηκε και μαρτυρία οδηγού λεωφορείου που ήταν κοντά στο συμβάν. Οι Αρχές μελετούν όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για περισσότερα στοιχεία

Ο 30χρονος που φέρεται να οδηγούσε το ΙΧ

Ένα θαύμα για την Έμμα περιμένει η μητέρα της

Στο μεταξύ, η 21χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή σε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, φέροντας βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.

Η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας μίλησε στο Star ελπίζει σε ένα θαύμα για την κόρη της…

Η 21χρονη φοιτήτρια

«Η κατάστασή της είναι τραγική, έχει οίδημα στο κεφάλι, έχει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα, αλλά το πρόβλημα είναι στο κεφάλι, είναι σε μηχανική υποστήριξη, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η αστυνομία δε μας έχει πει τίποτα. Απλά ότι γνωρίζουν τον αριθμό και σε ποιον ανήκει … Ήταν ένα παιδί πανέμορφο και μέσα και έξω. Το όνειρο της ήταν να έρθει κτηνίατρος. Από το Γυμνάσιο ήθελε μόνο αυτό. Ήθελε μόνο κτηνιατρική και τίποτε άλλο έδωσε και πέρασε δεύτερη».

Η 21χρονη είχε φτάσει το μοιραίο βράδυ από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη για να δει το σκυλάκι της που ήταν άρρωστο και νοσηλευόταν σε κτηνιατρική κλινική. Όπως περιέγραψε η μητέρα της, είχε ραντεβού με τη φίλη της στην Καμάρα:

«Είχε μιλήσει με τη φίλη της. Η φίλη της την περίμενε και μετά επειδή καθυστερούσε πήρε τηλέφωνο και της είπε ένας από τους ανθρώπους που απάντησε το τηλέφωνο της κόρη μου, ότι ήταν στο ατύχημα και πήγε και την είδε εκεί».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This