Δικηγόρος οικογένειας 21χρονης φοιτήτριας που ξεψύχησε: «Η οικογένεια επιθυμεί ο 26χρονος να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία»

Ο 26χρονος και η 19χρονη συνοδηγός θα απολογηθούν σήμερα

Must Read

Την διαφοροποίηση της κατηγορίας που θα απαγγελθεί στον 26χρονο Αλβανό που παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε την 21χρονη στην Θεσσαλονίκη επιθυμεί η οικογένεια της φοιτήτριας, η οποία δεν άντεξε και έφυγε από την ζωή χθες το πρωί.

«Η θέση της οικογένειας είναι να του ασκηθεί ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Δεν είναι μόνο ότι την εγκατέλειψε αλλά έκανε και οτιδήποτε περνούσε από το χέρι του για να εξαφανιστεί, απλώς δεν είχε υπολογίσει τις κάμερες που ευτυχώς υπάρχουν είτε για την κυκλοφορία» ανέφερε σήμερα το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος.

Αργότερα σήμερα, τόσο ο 26χρονος, όσο και η 19χρονη συνοδηγός του αναμένεται να μεταφερθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθούν. Σε βάρος τους έχει απαγγελθεί ποινική δίωξη κακουργηματική χαρακτήρα, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Ρουσσόπουλο προβλέπει ποινή κάθειρξης έως 10 έτη!

Δείτε επίσης: Θρήνος στην Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από τον 26χρονο Αλβανό

Υπενθυμίζεται ότι η αρχικώς απαγγελθείσα δίωξη αφορούσε τις πράξεις της επικίνδυνης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα) για τον 26χρονο και της συνέργειας στην πράξη αυτή για την 19χρονη. Επιπλέον, ο πρώτος διώκεται για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα και η δεύτερη για συνέργεια σε εγκατάλειψη τροχαίου.



Στο μεταξύ, τεράστια είναι η θλίψη που επικρατεί στα Χανιά, τον τόπο καταγωγής της 21χρονης από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του χαμού της. Το κλίμα γίνεται ακόμα πιο βαρύ καθώς γίνονται οι προετοιμασίες για την κηδεία της η οποία θα λάβει χώρα στον τόπο που μεγάλωσε.

Χθες, ράγισαν καρδιές τα μηνύματα του πατέρας και της μητέρας της νεαρής που αποχαιρετούν τόσο ξαφνικά το παιδί τους.

«Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό…», ήταν το μόνο που κατάφερε να ξεστομίσει ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας στο μικρόφωνο δημοσιογράφου του ALPHA, λίγο μετά τη δήλωση του ιδίου και της συζύγου του πως αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, για να σωθούν ζωές.

Νωρίτερα, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία προσέβλεπε σε κάποιο θαύμα τις ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι να επέλθει το μοιραίο, είχε προβεί σε μια σπαρακτική ανάρτηση: «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μια σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».

Δείτε επίσης: Το ξέσπασμα του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας, που ξεψύχησε σήμερα στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This