Θρήνος στην Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από τον 26χρονο Αλβανό

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της - Σπαρακτικά τα λόγια της μητέρας της

Must Read

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη η είδηση ότι υπέκυψε στα τραύματά της η 21χρονη φοιτήτρια που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου μετά με βαριά τραύματα που προκλήθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην Εγνατία όταν την παρέσυρε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια την εγκατέλειψε ο 26χρονος Αλβανός.

Οι γονείς της, παρά την οδύνη τους που έχασαν το παιδί τους, βρήκαν την δύναμη να δώσουν ζωή μέσα από την τραγωδία και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

«Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος για εμάς, ήταν κάτι που σίγουρα ήθελε το παιδί μου! Μέρες τώρα της ζητούσα να κάνει ένα θαύμα και να ξυπνήσει. Έκανε το δικό της θαύμα τελικά. Έτσι όπως το ήθελε αυτή και όχι εμείς» δήλωσε η χαροκαμένη μάνα.

Αύριο είναι προγραμματισμένες οι απολογίες τόσο του 26χρονου οδηγού του αυτοκινήτου όσο και της 19χρονης συνεπιβάτιδάς του, που συνελήφθησαν για την υπόθεση και παραμένουν υπό κράτηση. Σε βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη κακουργηματική χαρακτήρα. Μετά την εξέλιξη του θανάτου της φοιτήτριας η δίωξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί.

Δείτε ακόμη: Απίστευτος ο 26χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη στην Θεσσαλονίκη: «Αν είχε περάσει στη διάβαση, δεν θα είχε συμβεί τίποτα»!

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η δίωξη αφορούσε στις πράξεις της επικίνδυνης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα) για τον αλβανικής καταγωγής οδηγό και της συνέργειας στην πράξη αυτή για την 19χρονη. Ακόμη, ο πρώτος διώκεται για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα και η δεύτερη για συνέργεια σε εγκατάλειψη τροχαίου.

Ο 26χρονος είχε παρουσιαστεί το πρωί της Πέμπτης, εκτός αυτόφωρης διαδικασίας, στην Τροχαία Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, κι έδωσε κατάθεση για το περιστατικό. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια παραμονής στη χώρα. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε συλληφθεί και η 19χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This