Μητέρα 19χρονου: «Δεν έχει πει όλα όσα του έκαναν στην Κιβωτό του Κόσμου»

«Ο γιος μου φοβάται γιατί θα βγει έξω και με τι μούτρα θα κυκλοφορήσει;»

Must Read

Για τα όσα κατήγγειλε ότι βίωσε στην Κιβωτό του Κόσμου ο γιος της, μίλησε η μητέρα του 19χρονου αγοριού, με την κατάθεσή του ο οποίου ξεκίνησαν οι έρευνες στις δομές. Σύμφωνα με όσα είπε, ο γιος της δεν έχει αποκαλύψει όλη τη φρίκη που έχει ζήσει.

«Εγώ το έμαθα τελευταία. Όταν το κατάλαβα τα Χριστούγεννα του 2021, προσπαθούσα να τον βρω στην Καλαμάτα. Υποτίθεται πως ήταν στο σχολείο, τον είχε διακόψει, τον είχε στείλει νυχτερινό. Πήγε στην Καλαμάτα στο σχολείο, ήταν Χριστούγεννα κι εγώ τον ήθελα στο σπίτι. Προσπαθούσα να τον βρω, όταν έπαιρνα τηλέφωνο στη δομή της Καλαμάτας, με απέφευγαν», δήλωσε η μητέρα μιλώντας στο Tlive.

 «Ο (….) ήταν κοντά μου τότε, του έλεγα γιατί ο (…) δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μου έλεγε ”μαμά μην ανησυχείς, μίλησε μαζί μου, είναι Αθήνα”. Άρχισα να παίρνω την Κιβωτό στην Αθήνα τηλέφωνο. Με τα πολλά, εμφανίζεται στο τηλέφωνο ο γιος μου και μου είπε ότι θα έρθει από το σπίτι. Ήρθε, μου είπε ότι βρισκόταν 2 μήνες στην Αθήνα», ανέφερε.

«Εγώ σε έψαχνα και δεν με πήρες ένα τηλέφωνο; Γιατί;», ανέφερε ότι ρώτησε τον γιο της, ο οποίος απάντησε: «Δεν μπορούσα μαμά, έκανε μία εγχείρηση ο (…) στη μέση του και με πήρε από την Καλαμάτα για να τον φροντίζω. Ακόμα μου είπε ότι ήταν συνέχεια στο δωμάτιό του, ότι έπρεπε να του δίνει φαγητό, μόνο 2 ώρες έβγαινε για να βγάλει τον σκύλο βόλτα» ανέφερε η μητέρα του 19χρονου  και συνέχισε:

«Μου είπε διστακτικά ότι έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι του. Και το άλλο στη θάλασσα που έκαναν πατητές… Αυτά δεν μου τα είπε αμέσως, τα είχε πει στον αδελφό του γιατί εμένα με ντρεπόταν. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει πει σε κανέναν τι ακριβώς του έκανε ο (…). Ευτυχώς πέρασε ο καιρός και μου είπε ότι θα απομακρυνθεί και δεν πρόκειται να ξαναφήσει να επαναληφθεί. Πιστεύω ότι πραγματικά δεν έχει πει ακόμα ακριβώς ό,τι του έχει κάνει. Φοβάται γιατί θα βγει έξω και με τι μούτρα θα κυκλοφορήσει. Τελευταίο που μου είπε είναι ότι ”μαμά, αν βγει το όνομά μου στη τηλεόραση θα φύγω από την Ελλάδα”» δήλωσε.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This