Πισπιρίγκου: Στα άκρα η κόντρα των δικηγόρων!

Κούγιας και Παπαδόπουλος ανταλλάσσουν απειλές και δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια

Must Read

Οργισμένες ανακοινώσεις, αλληλοκατηγορίες και απειλές για ραντεβού στα δικαστήρια περιγράφουν πλέον την εκρηκτική σχέση μεταξύ του πρώην και του νυν συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ένταση της διαμάχης μεταξύ του Οθωνα Παπαδόπουλου και του Αλέξη Κούγια έχει χτυπήσει «κόκκινο», με μπαράζ ανακοινώσεων από τις δύο πλευρές σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της 33χρονης από την Πάτρα. Σε ανακοίνωσή του ο Οθωνας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε βάρος του Αλέξη Κούγια, μετά τις αναφορές του τελευταίου ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του συναδέλφου του με εντολή της οικογένειας Πισπιρίγκου, κατηγορώντας τον για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της απιστίας από δικηγόρο.

Όθωνας Παπαδόπουλος

«Είχε πραγματικά την ατυχία να μη με γνωρίζει καλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εάν με γνώριζε καλύτερα, θα ήξερε και τι πρόκειται να επακολουθήσει. Είχα δηλώσει από την αρχή ότι όποιος με συκοφαντεί θα διωχθεί μέχρι τέλους. Για τα ελεεινά ψεύδη του δελτίου Τύπου που έχει κοινοποιήσει θα υποβληθούν μηνύσεις. Δεν θα υπάρξει μια μήνυση εναντίον του για το συνολικό περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου Τύπου, αλλά θα υποβληθεί μια ξεχωριστή μήνυση για κάθε ψευδή αναφορά και για κάθε ψευδή ισχυρισμό. Η διαφορά μας είναι, πλέον, πάνω και πέρα από την υπόθεση Πισπιρίγκου. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, δίνοντας ραντεβού στον κ. Κούγια στα δικαστήρια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει λίγο παρακάτω, ο πρώην νομικός παραστάτης της 33χρονης έχει ήδη μηνύσει δύο φορές τον Αλέξη Κούγια. «Για την ενημέρωση της κοινής γνώμης θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο κ. Κούγιας έχει ήδη καταμηνυθεί από εμένα, μέχρι σήμερα, δύο φορές για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Το γεγονός ότι διαδίδει ψέματα σε βάρος μου αποδεικνύεται από έγγραφα, άρα με τρόπο αναμφισβήτητο», λέει χαρακτηριστικά.

Αλέξης Κούγιας

Εδώ και καιρό σε ανοιχτή σύγκρουση

Οι δύο δικηγόροι βρίσκονται εδώ και καιρό σε ανοιχτή σύγκρουση, αλλά τη χθεσινή αντίδραση του κ. Παπαδόπουλου πυροδότησε προηγούμενη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «αυτογελοιοποιήθηκε κάνοντας αίτημα στο FBI των ΗΠΑ», αλλά και πως «εισέπραξε από τη φτωχότατη οικογένειά της ποσό πέραν των 10.000 ευρώ, τα οποία δήθεν θα ήταν η αμοιβή ιατροδικαστών, παθολογοανατόμων και άλλων επιστημόνων, αλλά ουδέποτε ήρθε σε επαφή με τους συγκεκριμένους επιστήμονες».

Ο ποινικολόγος ανέφερε ότι έχει λάβει εντολή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένειά της για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διάπραξη «εις βάρος της δυστυχούς εντολέα μας του κακουργήματος της καταχρήσεως εξουσίας, αλλά και των αδικημάτων της απιστίας από δικηγόρους, εκ των οποίων οι δύο αυτοπροτάθηκαν, μετά από σύσταση της παρουσιάστριας της εκπομπής, του Πέτρου Κουσουλού και του Γιώργου Σόμπολου (αλήθεια, τι είναι αυτή η εκπομπή, γραφείο συστάσεως δικηγόρων;), να αναλάβουν την υπεράσπιση της κυρίας κατηγορουμένης και, αφού έλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας, τα οποία διένειμαν στον εκδότη της εφημερίδας, αφού μόνο αυτοί τα είχαν».

Ρούλα Πισπιρίγκου

Αυτής της ανακοίνωσης είχε προηγηθεί άλλη τοποθέτηση του Οθωνα Παπαδόπουλου, μέσω της οποίας καταφερόταν σε βάρος του Αλέξη Κούγια. «Ο κ. Κούγιας, αντί να προβάλλει συγκεκριμένους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, όπως οφείλει, συγκεντρώνει τακτικά τις κάμερες τηλεοπτικών σταθμών για την πραγματοποίηση κοινών δηλώσεων, στις οποίες θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει όλον τον κόσμο. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η προβολή των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορουμένης έχει δώσει τη θέση σε ένα παραλήρημα προσβολών και ύβρεων, πράγμα που αποτελεί προσβολή για τον νομικό μας πολιτισμό», δήλωσε ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This