Ίλιγγος με το ποσό που βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο του πατέρα Αντώνιου – «Τα είχα για να τα μετρήσω» είπε η παπαδιά 

«Ζεστά» και μετρητά 350.000 ευρώ στα χέρια της παπαδιάς που ήθελε να τα... μετρήσει! - Στον εισαγγελέα ο φάκελος της υπόθεσης

Must Read

Ζαλίζει το ποσό που βρέθηκε μέσα στο χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε ο πατέρας Αντώνιος μέσα σε διαμέρισμα της δομής της Κιβωτού του Κόσμου, στον Κολωνό, στο οποίο διέμενε μαζί με την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Πρόκειται για ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ σε μετρητά, τα οποία εντόπισαν αξιωματικοί της οικονομικής αστυνομίας μετά από έρευνα, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλες τις δομές. Τι απάντησε όμως η ίδια η πρεσβυτέρα όταν οι αστυνομικοί της έθεσαν το ερώτημα για το πώς βρέθηκε το εξωφρενικό ποσό μετρητών χρημάτων μέσα στο διαμέρισμά τους;

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, έδωσε μια αστεία δικαιολογία.  «Τα είχα για να τα μετρήσω» είπε η σύζυγος του πατρός Αντωνίου.




Παράλληλα, σε λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου έχουν βρεθεί 15.000.000 ευρώ, στα οποία είχε άμεση πρόσβαση η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, η οποία έκανε κουμάντο στα οικονομικά της οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, η παπαδιά έσπευσε να αδειάσει μια από τις δύο θυρίδες, μόλις έμαθε ότι εκείνη και ο πατέρας Αντώνιος θα «ξηλωθούν» από την διοίκηση της ΜΚΟ.

Σημειώνεται ότι με εισαγγελική εντολή «άνοιξαν» οι προσωπικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της παπαδιάς. Σε αυτούς διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν καταθέσεις 300.000 ευρώ!

Στον εισαγγελέα ο φάκελος

Τον φάκελο με τα στοιχεία της κατεπείγουσας έρευνας για τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου διαβίβασε σήμερα στην Εισαγγελία η Οικονομική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας «υποβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σε κεντρικά γραφεία και δομές φιλοξενίας που διατηρεί η εν λόγω ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα, καθώς και σε οικία, όπως επίσης και από την διενεργηθείσα αλληλογραφία, προς ενημέρωση και αξιολόγηση των στοιχείων». 

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελικής αρχής που δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε διώξεις αν διαπιστωθούν παραβάσεις. 




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This