Νέα μαρτυρία για την «Κιβωτό» της φρίκης: «Παιδαγωγός πέταξε παιδάκι από τα σκαλοπάτια»!

Αλαζονεία, εγωισμός και έπαρση - Το προφίλ του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας σύμφωνα με πρώην εθελοντή!

Must Read

Ένας από τους εθελοντές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», μίλησε στον ΑΝΤ1 για περιστατικά κακοποίησης παιδιών που είδε και που υπέπεσαν στην αντίληψή του, με τη μαρτυρία του να έρχεται να προστεθεί στις πολλές που υπάρχουν μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με την περιγραφή του άνδρα, τα παιδάκια υπέφεραν, ενώ σοκαριστική είναι η μαρτυρία του για το μικρό παιδί που παιδαγωγός το πέταξε από τα σκαλοπάτια!

«Τα έβαζαν τα παιδιά, τα χτυπάγανε… Άμα δεν καθόντουσαν καλά τους βάζανε αυτό που λέμε συνέπεια. Τα έπαιρναν και τα έβαζαν σε διάφορα δωμάτια στα οποία δεν υπήρχαν κάμερες και έκαναν ό,τι έκαναν εκεί μέσα για να μη βλέπουν και τα άλλα τα παιδάκια. Έχω δει παιδάκι στο νηπιαγωγείο να κλαίει, μωρό, μιλάμε για 1-1,5 έτους να κλαίει και επειδή προφανώς η παιδαγωγός δεν άντεχε το κλάμα του, το πήρε από το χέρι, έχει κάτι σκαλοπάτια εκεί πέρα και το πέταξε από τα σκαλοπάτια. Και μάλιστα, είναι η… του ενός από τους δύο που… από τα στελέχη που ακούγονται».




Σε ερώτηση για το πώς του φαινόταν ο πατέρας Αντώνιος, ο πρώην εθελοντής σχολίασε ότι παλαιότερα τον έβλεπαν με ένα αυτοκίνητο απλό, ενώ αργότερα, τον είδαν να κυκλοφορεί με τζιπ, με σειρήνα σαν αυτή της αστυνομίας και με φιμέ τζάμια.

Καταγγέλλει μάλιστα ότι τίποτα από τα όσα δώριζε ο κόσμος δεν πήγαινε στα παιδιά, αλλά τα μοιράζονταν τα στελέχη μεταξύ τους, επιλέγοντας τα καλύτερα!

«Τον ήξερα ότι με ένα αυτοκίνητο πηγαινοερχόταν. Στην αρχή κυκλοφορούσε με ένα παλιό και ξαφνικά τον βλέπεις και κυκλοφόραγε με τζιπ. Φιμέ τζάμι και με σειρήνα της αστυνομίας από πάνω, τον φάρο τον μπλε και με τα φιμέ τα τζάμια. Ο πάτερ τρεφόταν με τα καλύτερα. Καραβίδες τεράστιες, φιλέτα… Ποτέ μα ποτέ δεν είχα δει παιδιά να παίρνουμε ρούχα, παπούτσια. Δηλαδή ότι έφερνε ο κόσμος, μπαίνανε μέσα σε ένα δωμάτιο, τα ξεχωρίζανε και τα μοιραζόντουσαν μεταξύ τους, ό,τι καλά πράγματα υπήρχαν. Τα στελέχη μεταξύ τους. Είχε έρθει μια φορά μπροστά μου ένα φορτηγό με παπούτσια… και τα παπούτσια αυτά δεν πήγαν ποτέ στα παιδιά, ποτέ!»

Ερωτώμενος για τη συμπεριφορά της πρεσβυτέρας και του πατέρα Αντώνιου ο πρώην εθελοντής ανέφερε:

«Και οι δύο ήταν ότι ‘ξέρεις κάτι, εμείς είμαστε και κανένας άλλος΄’, ‘εμείς υπάρχουμε και αν δεν ήμασταν εμείς, εσείς θα ήσασταν στο δρόμο’. Δηλαδή ήταν το εγώ τους. Χτυπούσαν τα παιδιά, σκαμπίλια και μάλιστα τα απειλούσαν κιόλας ότι ξέρεις κάτι ‘μόλις φτάσουμε στη δομή θα ‘χει και συνέχεια. Η περαιτέρω τιμωρία ήταν ότι για ένα χρονικό διάστημα θα κάνεις σιδέρωμα, καθάρισμα, σκούπισμα, τα πάντα, τα πάντα όλα

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This