«Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε “κοτέτσι” και κρυώνει»

«Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα;» λέει φίλη της κ. Δέσποινας στη Χίο

Must Read

Την ώρα που οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τους λογαριασμούς του πατρός Αντωνίου, της μητέρας του, της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή αλλά και άλλων συγγενών τους, δύο γυναίκες που γνωρίζουν την ηλικιωμένη γυναίκα που μένει στη Χίο, μιλούν για τις συνθήκες διαβίωσής της στο νησί.

Οι δυο γυναίκες που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τις δηλώσεις τους να γίνονται ακριβώς έξω από το πατρικό του πατέρα Αντώνιου, δεν μπορούν όπως λένε να πιστέψουν τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά και για τον ίδιο τον πάτερ. Μάλιστα, όπως λένε, η μητέρα του αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει», είπε μια από τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η κ. Δέσποινα μένει σε ένα άθλιο σπίτι, το οποίο πλημμυρίζει κάθε δορά που βρέχει:

«Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα… Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι» είπε.

«Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί… Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την “Κιβωτό”. Επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”, θέλουν να του πάρουν την “Κιβωτό”…» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.




Δείτε επίσης:

Ίλιγγος με το ποσό που βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο του πατέρα Αντώνιου – «Τα είχα για να τα μετρήσω» είπε η παπαδιά 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται τσουνάμι κακουργημάτων για το σκάνδαλο των e-mail!

Με τη συνηθισμένη τακτική της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το σκάνδαλο της...

More Articles Like This