Πού είναι ο πατήρ Αντώνιος μετά την εισαγγελική εντολή να μην πλησιάζει τις δομές της Κιβωτού;

Πότε θα επέμβουν οι αστυνομικές Αρχές;

Must Read

Περίεργες και μπερδεμένες παραμένουν οι πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου». Κανείς δεν ξέρει επί της ουσίας, ούτε οι υπάλληλοι της Κιβωτού, ούτε η αστυνομία.

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση να μην πλησιάζει ο πατέρας Αντώνιος τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και τις νέες καταθέσεις που τον «καίνε», ο ίδιος και η Πρεσβυτέρα παραμένουν άφαντοι. Μάλιστα, από χθες υπάρχει μια διάταξη από τους εισαγγελείς που απαγορεύει στο ζευγάρι να βρίσκεται πλέον σε οποιαδήποτε δομή της μη κυβερνητικής οργάνωσης. Οι υπάλληλοι της δομής στον Κολωνό δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που τους θέλουν να βρίσκεται στο σπίτι του στον 4ο όροφο του κτιρίου, ενώ από την Αστυνομία αναφέρουν πως βρίσκεται εκεί, στη δομή του Κολωνού, στο διαμέρισμα όπου έγινε η τελευταία έφοδος από την Οικονομική Αστυνομία και εντοπίστηκαν τα 350.000 ευρώ σε μετρητά. Ο πατέρας Αντώνιος πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι του στη δομή μέσα σε ένα 24ωρο. Σε αντίθετη περίπτωση, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η αστυνομία δεν έχει την υποχρέωση να βρίσκεται έξω από κάθε δομή της «Κιβωτού» και μπορεί να επέμβει μονάχα εάν κάποιος υπάλληλος καλέσει και ενημερώσει πως ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται μέσα στην εκάστοτε δομή. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδοθεί καμία απόφαση για την πρεσβυτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να υπάρξει μία συγκέντρωση έξω από τη δομή του Κολωνού, με υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου οι οποίοι ισχυρίζονται πως όσα έχουν λεχθεί εναντίον του είναι ψέματα.

 






Διαβάστε ακόμα:

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This