Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια

Τι αποκαλύπτει εργαζόμενη σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου

Must Read

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε σήμερα ο 19χρονος που  κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο  για σεξουαλική κακοποίηση, στην Κιβωτό του Κόσμου.

Επιπλέον, στις δύο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την έρευνα για τις καταγγελίες στη ΜΚΟ, κατέθεσε σήμερα και πρώην φιλοξενούμενος σε δομή της οργάνωσης, ο οποίος βρισκόταν στην Ολλανδία και μίλησε για σωματική κακοποίηση την περίοδο που έμενε σε δομή της Κιβωτού.

Την ίδια ώρα, πρώην εργαζόμενη σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, επιβεβαιώνει τα όσα είπε για την κακοποίηση ο 19χρονος στις αρχές. Μιλώντας στο Live News, ανέφερε: «Ήμουν ήδη απομακρυσμένη από τη δομή της Καλαμάτας όταν με πλησίασε φίλος του 19χρονου, ο οποίος δεν ήταν πλέον στη δομή καθώς ενηλικιώθηκε και μου μίλησε για την κακοποίηση. Αυτό έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Γνώριζε πως είχα πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά για αυτό με εμπιστεύτηκε».

Η ίδια ανέφερε ότι μαζί με άλλους δύο παιδαγωγούς προσέγγισαν δικηγόρο για να τους συμβουλέψει πώς να κινηθούν.




Με εισαγγελική εντολή απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές της «Κιβωτού»

Χθες έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του νέου Δ.Σ. απέλυσε τους στενούς συνεργάτες του πατρός Αντωνίου, οι οποίοι έχουν καταγγελθεί για ξυλοδαρμούς αλλά και σεξουαλικές κακοποιήσεις. Συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν από την Κιβωτό, ο Πασχάλης Σ., ο Ιρακινός Αναστάσης και ο Πέτρος, όπως επίσης και άλλα δύο άτομα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την απόλυση των 5 εργαζομένων, με εισαγγελική εντολή απαγορεύτηκε σε αυτούς και στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζουν τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου ή να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την ΜΚΟ.

Με αυτή την εξέλιξη, ο πατέρας Αντώνιος ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα της δομής του Κολωνού, θα πρέπει να απομακρυνθεί και να μην πλησιάσει ξανά καμία άλλη δομή της οργάνωσης.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This