Αίσχος: Τουρκικές μάσκες προσφέρονται δωρεάν στα ελληνικά φαρμακεία! – Το ελληνικό δημόσιο ενισχύει την Τουρκία;

Must Read

Έντονο προβληματισμό και ερωτηματικά σχετικά με τις κινήσεις, τις προθέσεις και τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου προκαλεί μια είδηση που φέρνει στην δημοσιότητα ο ιστότοπος makpress.blogspot.com, ειδικά σε μια εποχή που η ένταση ανάμεσα στην χώρα μας και την Τουρκία είναι πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγή, τα δημόσια φαρμακεία που ανήκουν στον ΕΟΠΠΥ δίνουν δωρεάν στους πελάτες μια συσκευασία με 50 μάσκες η οποία αναγράφει πως προέρχονται από την Τουρκία!

Συγκεκριμένα, σε μια οποιαδήποτε συσκευασία αναγράφεται πως οι μάσκες παράγονται στο «Basaksehir Istanbul Turkiye» από την μια παντελώς άγνωστη βιοτεχνία ενδυμάτων με την επωνυμία «MAE GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ», που ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια.

Οι μάσκες διανέμονται στην Ελλάδα από την ANATS Α.Ε. του Πασχάλη Ανάτση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την σχετική σύμβαση οι μάσκες εκ Τουρκίας που εισάγονται στην Ελλάδα είναι διόλου λίγες καθώς ανέρχονται σε 168.662 συνολικού κόστους 356.669,531 ευρώ!

Το θέμα δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της Τουρκίας αλλά και την υγεία των πολιτών. Γνωρίζουν άραγε σίγουρα οι αρμόδιοι ότι οι μάσκες αυτές είναι κατάλληλες προς χρήση, ότι πληρούν τους κανόνες ασφαλείας και έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ή μήπως όχι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This