Φωτιά σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη: «Τρομάξαμε» λένε οι ένοικοι

Από το διαμέρισμα απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

Must Read

Έληξε ο συναγερμός που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη, όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στην οδό Διοικητηρίου, στο κέντρο της πόλης και εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό ένας άντρας και μια γυναίκα, περίπου 25 ετών.

Η φωτιά έχει σβήσει εδώ και αρκετή ώρα από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τώρα γίνονται οι διαδικασίες αποκαθαρισμού. Οι δύο ένοικοι απεγκλωβίστηκαν κα βρίσκονται σε ασφαλές μέρος.

Ωστόσο, η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αναστάτωσε ιδιαίτερα τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ηλικιωμένη που κατοικεί στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας ανέφερε: «Ήμασταν ξύπνιοι, είδαμε καπνούς, τρομάξαμε και καλέσαμε την Πυροσβεστική. Κατεβήκαμε κάτω με τη βοήθειά τους».

https://www.instagram.com/p/Clskc1oI8yA/

Από την πλευρά της, μια νεαρή που μένει στον 2ο όροφο είπε ότι «άρχισε να μυρίζει κάτι καμένο» και νόμιζε ότι ήταν κάτι «απ’ έξω». Όταν βγήκε στο διάδρομο της πολυκατοικίας, είδε τους πυροσβέστες οι οποίοι την ενημέρωσαν για την φωτιά στην πολυκατοικία.

https://www.instagram.com/p/Clshj2LoG-D/

 

Για το περιστατικό  και τις κινήσεις της Πυροσβεστικής μίλησε ο υποδιοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσιάκος.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε, διαπιστώσαμε πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, διότι δεν μπορούσαμε να εισχωρήσουμε από το κλιμακοστάσιο της οικοδομής. Βρήκαμε την κοπέλα, την οποία με ασφάλεια την κατεβάσαμε, ενώ το άλλο άτομο ήταν ήδη σε ασφαλή χώρο και σε δεύτερη φάση απεγκλωβίστηκε και αυτό», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα με εγκλωβισμένους

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This