Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος που σκότωσε με δύο σφαίρες τη 19χρονη

Must Read

Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή οδήγηθηκε πριν από λίγη ώρα ο 25χρονος Αλβανός, που χθες πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 19χρονη, ομοεθνή, σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της στον Πειραιά.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το κίνητρο του άγριου φονικού. Ωστόσο, φαίνεται πως η παθολογική ζήλεια που έτρεφε ο δράστης για την 19χρονη ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του.

Αυτό, εξάλλου, είπε και στους αστυνομικούς του Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου στους οποίους παραδόθηκε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με προσοχή όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει τον Πειραιά και όχι μόνο. Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι πολλά: Που βρήκε το όπλο και γιατί το είχε στο διαμέρισμα; Που πήγε μετά τη δολοφονία, δεδομένου ότι είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παραδόθηκε αμέσως αλλά πρώτα πήγε να περπατήσει για να «ξεθολώσει» το μυαλό του.

Υπενθυμίζεται πως η στυγερή δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Ο δράστης, αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές. Η κοπέλα δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This