Συνελήφθησαν γυναίκες στον οίκο ανοχής που πήγαινε ο Μίχος την 12χρονη

Συνολικά 5 άτομα συνελήφθησαν στον οίκο ανοχής στον Κεραμεικό

Must Read

Έφοδο πραγματοποίησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στον οίκο ανοχής που πήγαινε ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπές γυναίκες 26, 38 και 63 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου, για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων. Επιπλέον, συνελήφθησαν μια 53χρονη αλλοδαπή και ένας 53χρονος αλλοδαπός οι οποίοι ήταν μισθωτές του οίκου ανοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news247,  πρόκειται για τον οίκο ανοχής στην οδό Κασσάνδρας, στον Κεραμεικό, όπου ο 53χρονος πήγαινε την ανήλικη για να την βιάζουν παιδοβιαστές έναντι αμοιβής. 

Ο έλεγχος πραγματοποίηθηκε το απόγευμα τις Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο το παιδί αποκάλυψε ότι ο Μίχος είχε και δεύτερη τηλεφωνική συσκευή μέσω της οποίας συνομιλούσε με τους βιαστές, ωστόσο όπως κατήγγειλε η θεία του κοριτσιού, η συσκευή αυτή δεν έχει εντοπιστεί και ο ίδιος ο δράστης είχε όλον τον χρόνο να εξαφανίσει το δεύτερο κινητό όσο παρέμενε ασύλληπτος. 

Δείτε επίσης:

«Σεισμός» στην υπόθεση του Κολωνού: Επιβεβαιώνεται η καταγγελία για πασίγνωστο πολιτικό που βίαζε την 12χρονη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This