Πρόεδρος Συντηρητών Καυστήρων Σερρών για την τραγωδία με τον 11χρονο: «Λάθος χειρισμοί και ανεύθυνοι άνθρωποι»

Must Read

Την άποψη ότι οι υπεύθυνοι που ασχολήθηκαν με το λεβητοστάσιο στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών ήταν ανεύθυνοι και έκαναν λάθος χειρισμούς που οδήγησαν στην τραγωδία με τον θάνατο του 11χρονου Βασίλη εξέφρασε ο πρόεδρος των Συντηρητών Καυστήρων Σερρών, Γιώργος Κοτσανπαπάς.

Δείτε επίσης: Θείος 11χρονου στις Σέρρες: «Αν η πόρτα περνούσε 3 εκατοστά πιο ψηλά, το παιδί θα ζούσε» -Ελεύθεροι οι συλληφθέντες

«Αυτό το πράγμα έγινε από λάθος χειρισμούς και ανεύθυνους ανθρώπους», ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Μάλιστα, έσπευσε να τονίσει ότι κανένα άλλο σχολείο δεν κινδυνεύει καθώς το τραγικό περιστατικό προκάλεσε πανικό στους γονείς των μαθητών σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Κοτσανπαπάς εκτίμησε πως  πιθανότατα το συνεργείο έκλεισε τις βάνες του λέβητα πετρελαίου χωρίς να διασφαλίσουν τη μη λειτουργία του καυστήρα. Παράλληλα, ανέφερε πως ο χώρος δεν ήταν κατάλληλος για την δημιουργία λεβητοστασίου.

Ο πρόεδρος των Συντηρητών Καυστήρων εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως οι εργασίες για τη μετατροπή του καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας γίνονταν ώρα που λειτουργούσε το σχολείο άρα υπήρχαν μαθητές σε αυτό.

Δείτε επίσης: Τραγικά παιχνίδια της μοίρας – «Ο Βασίλης δεν ήθελε να πάει στο σχολείο εκείνη τη μέρα»

«Σαν τεχνικός δεν θα βασιστώ στο ότι είπα σε ένα δάσκαλο να μην ανάβει τη θέρμανση, γιατί έγινε μετατροπή σε γεωθερμία. Θα πρέπει να πάρω μέτρα ώστε να μην ανάψει ο καυστήρας», είπε ο κ. Κοτσανπαπάς.

Να σημειωθεί πως οι δύο συλληφθέντες για το περιστατικό αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

 

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This