Τραγικά παιχνίδια της μοίρας – «Ο Βασίλης δεν ήθελε να πάει στο σχολείο εκείνη τη μέρα»

Τι αποκάλυψε ο θείος του αδικοχαμένου μαθητή

Must Read

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του θείου του μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού που έχασε τη ζωή του μέσα σε σχολείο στις Σέρρες, όταν μετά από έκρηξη στον λέβητα, η σιδερένια πόρτα εκτινάχθηκε και τον καταπλάκωσε μπροστά στους συμμαθητές του.

Όπως ανέφερε ο θείος του αδικοχαμένου παιδιού, ο 11χρονος εκείνη την ημέρα, είχε εκφράσει την επιθυμία, να μην πάει στο σχολείο. «Ο Βασίλης εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να πάει σχολείο», είπε και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ δύσκολη για την οικογένεια και τους γονείς, καθώς έχασαν το παιδί τους. Είναι ένα απίστευτο γεγονός. Το μόνο που ζητά η οικογένεια είναι να μην πάει “χαμένος” ο θάνατος του γιου τους και από εδώ και πέρα να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία. Ο κάθε άνθρωπος να αφήνει το παιδί του στο σχολείο, να είναι ασφαλές και να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα» δήλωσε μιλώντας στο Live News.

O ίδιος μάλιστα περιέγραψε την τραγική στιγμή που η μικρότερη αδερφή του παιδιού βρισκόταν και εκείνη στο σχολείο όταν είδε τον 11χρονο να τον παραλαμβάνει ασθενοφόρο χωρίς τις αισθήσεις του.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This