Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκε και δεύτερη σφαίρα από τους πυροβολισμούς του αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησαν και πάλι επεισόδια στη λεωφόρο Μεσογείων.

Must Read

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά, τα ξημερώματα της Δευτέρας, από αστυνομικό στο πλαίσιο καταδίωξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα το πρωί βρέθηκε και δεύτερη σφαίρα από τα πυρά του ένστολου η οποία ήταν καρφωμένη σε πόρτα παρακείμενου ξενοδοχείου, στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη. 

Δείτε επίσης: Δικηγόρος οικογένειας 16χρονου που πυροβολήθηκε στην Θεσσαλονίκη: «Απόπειρα συγκάλυψης από την ΕΛΑΣ» – Δικαιοσύνη ζητούν οι γονείς

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σφαίρα έχει ήδη παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία. Στη συνέχεια αναμένεται να εξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της, δηλαδή, αν ήταν προειδοποιητική βολή, όπως είχε αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το περιστατικό, ή ακολουθούσε την πορεία της πρώτης σφαίρας που στόχευσε τον ανήλικο.

 



 

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα τα επεισόδια που αναστάτωσαν τα προηγούμενα 24ωρα αρκετές περιοχές της Ελλάδας με Ρομά που διαμαρτύρονται για το περιστατικό του πυροβολισμού που είχε ως αποτέλεσμα ο 16χρονος να δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, νεαροί Ρομά έκλεισαν τη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος του Νομισματοκοπείου. Παράλληλα,  άναψαν φωτιές σε λάστιχα και κάδους απορριμμάτων. 

Χθες, ένταση είχε επικρατήσει στο ίδιο σημείο με επεισόδια και πετροπόλεμο με τους αστυνομικούς.

Πάντως ο Πρόεδρος των Ρομά της Κεντρικής Μακεδονίας είχε απευθύνει έκκληση νωρίτερα να σταματήσουν τα επεισόδια καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης: Πρ. Ρομά Κεντρικής Μακεδονίας: «Κάνω έκκληση να σταματήσουν τα επεισόδια»- Θα γίνει συνάντηση με τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Νωρίτερα σήμερα οι γονείς του 16χρονου πήγαν μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο πατέρας και η μητέρα του ανήλικου ο οποίος έχει ένα παιδάκι 1.5 ετών ανέφεραν πως το μόνο που θέλουν είναι δικαιοσύνη. Από την πλευρά του ο συνήγορος τους, Θεόφιλος Αλεξόπουλος έκανε λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο 32χρονος αστυνομικός στον οποίος έχει ασκηθεί δίωξη αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή. 

 



 

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χάος για δεύτερη νύχτα από Ρομά για τον τραυματισμό του 16χρονου από αστυνομικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This