Αδέρφια παραλίγο να σκοτωθούν μεταξύ τους στην Κρήτη – Βγήκαν τα μαχαίρια!

Η αιτία παραμένει αδιευκρίνιστη

Must Read

Παραλίγο να σημειωθεί μια νέα τραγωδία χθες στην Κρήτη η οποία αποτράπηκε την τελευταία στιγμή από την σωτήρια επέμβαση της αστυνομίας. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό αλλά προκαλεί και προβληματισμό ταυτόχρονα ότι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν τρία αδέλφια!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost,χθες το απόγευμα, τρία αδέρφια 31, 34 και 38 ετών αντίστοιχα συζητούσαν μεταξύ τους στο πατρικό τους σπίτι, που βρίσκεται σε συνοικία  του Ηρακλείου της Κρήτης.

Η συζήτηση ξέφυγε και μετατράπηκε σε καβγά με τον 34χρονο να επιτίθεται λεκτικά στα δύο αδέρφια για αδιευκρίνιστη αιτία. Ο άνδρας φαίνεται πως βγήκε τόσο εκτός εαυτού που έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τα αδέρφια του, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι.

Ο 31χρονος και ο 38χρονος αντί να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν τον αδελφό τους, του αντιμίλησαν και τον απείλησαν από την πλευρά τους. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο επίσης έβγαλε μαχαίρι εναντίον του 34χρονου!

Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο και άμεσα κλήθηκε η αστυνομία. Τα αδέρφια συνελήφθησαν και κατέληξαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Στο σπίτι των τριών αδερφών ακολούθησε έρευνα η οποία δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα καθώς δεν βρέθηκαν μαχαίρια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This