Σπαρακτικά τα λόγια της μητέρας του 44χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στην Ναυπακτία

Το προφητικό όνειρο και τα παπούτσια του άτυχου άνδρα

Must Read

«Μουδιασμένη» εξακολουθεί να είναι η Ναυπακτία από τον τραγικό επίλογο στην υπόθεση του 44χρονου Παναγιώτη Κυριαζή, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή του.

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα χάθηκαν την Τρίτη 26 Ιουλίου από το Άνω Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Εκείνη την ημέρα βρέθηκε στο χωριό μαζί με τη μητέρα του και συγγενείς για το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής. Το απόγευμα βγήκε για μία βόλτα και δεν επέστρεψε. Συνήθιζε να διανύει πεζός μακρινές αποστάσεις ή να κάνει ωτοστόπ. Μάταια οι συγγενείς του τον έψαχναν παντού. Η σορός του εντοπίστηκε τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή του στο ίδιο σημείο.

Ήταν σε απόσταση διακοσίων μέτρων από εκεί όπου είχε βρεθεί λίγες ημέρες νωρίτερα από κυνηγούς τμήμα των οστών του και είχε σταλεί στην ιατροδικαστική της Πάτρας για εξέταση DNA. Ένα παπούτσι του Παναγιώτη, οδήγησε τα μέλη της ερευνητικής ομάδας στο σημείο που ήταν νεκρός.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια της μητέρας του, η οποία έκανε λόγο για ένα προφητικό όνειρο.  Η κυρία Βασιλική τον είχε δει στον ύπνο της κάτω από μία συκιά, να της ζητάει καινούργια παπούτσια, γιατί είχε χάσει τα δικά του. Τώρα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τη βρήκε, ότι ο ταλαιπωρημένος μετά από ένα σοβαρό τροχαίο γιος της, χάθηκε στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής και εκεί γύρω βρέθηκε νεκρός.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοκάστρου Δημήτρης Βασιλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δήλωσε: «Εντοπίσαμε και τα υπόλοιπα μέλη, τον σκελετό και το κρανίο του Παναγιώτη, που ήταν δίπλα πεσμένο. Ήμασταν όλες τις ημέρες και ψάχναμε την περιοχή. Να έχουμε περάσει τόσες φορές στα 30-40 μέτρα και να μην μπορέσουμε να τον βρούμε… Ένας από τους θείους του, μόλις αντίκρυσε το θέαμα, τον αναγνώρισε και δάκρυσε».

Η Αθηνά Κυριαζή, αδελφή του 44χρονου άνδρα, είπε, συναισθηματικά φορτισμένη: «Η μητέρα μου ονειρευόταν πάντα εκείνο το σημείο. Είναι απαρηγόρητη, δεν μπορεί να το δεχθεί με τίποτα. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δεν της έχουμε πει για τα παπούτσια που βρέθηκαν πιο μακριά. Δε θέλουμε να τη βάλουμε στη διαδικασία αυτή να σκέφτεται έτσι…».

Σημειώνεται πως για να μπορέσουν να κάνουν την ταφή του αδελφού της, θα πρέπει να έχουν την επίσημη απάντηση από το DNA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This