Υποψήφιος hall of famer o Κικίλιας – Σύμπτωση: Το υπ.Τουρισμού ενέκρινε χορηγία για το All Star game…

Must Read

To Slam Dunk έρχεται να ταράξει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ με άλλη μια αποκάλυψη-βόμβα με πολιτική προέκταση.

*Αν δεν ήταν για γέλια, θα ήταν για κλάματα. Όμως ζούμε στην εποχή της Καϊλή και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά. Όταν νέοι άνθρωποι, 40άρηδες και υποτίθεται μια γενιά με φρέσκιες ιδέες, μπαίνει στη διαδικασία αυτή, μπαίνει στο τριπάκι, τότε τι να συζητάμε. Για τον Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου;

*Η σημερινή στήλη δεν είναι πολιτική. Είναι καθαρά μπασκετική, μην ξεγελιέστε. Θα μάθετε πραγματάκια. Ακούστε λοιπόν πως έχει το πράγμα. Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να διοργανώσει All Star Game. Την ημέρα του τελικού του Μουντιάλ όπου όλα τα παιδιά θα είναι καρφωμένα στις τηλεοράσεις αλλά ας είναι. Ημερομηνίες δεν υπήρχαν, οπότε ας μην ψαχνόμαστε τώρα με λεπτομέρειες.

*Ανοίγεις τον υπολογιστή και πέφτεις πάνω σε αυτή την εικόνα. Ο υπουργός τουρισμού είναι συνυποψήφιος για το Hall of fame του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν ξέρω αν απευθύνονται σε ιθαγενείς ή η ψηφοφορία αφορά παιδιά κάτω των 20 ετών. Αλλά οι +40 κοιτάζονταν μεταξύ τους.

Κικίλιας με 6 συμμετοχές στην Εθνική ανδρών; Δεν ξέρω αν βοηθάει για να μην σχολιάσουμε περαιτέρω να δούμε την καρτέλα του στο διεθνές site Eurobasket. Τις τρεις χρονιές που δείχνει στατιστικά δεν έφτασε τους 2 πόντους μέσο όρο. ΟΚ δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό μπορούσε, έπαιζε καλές άμυνες, ήταν ομαδικός παίκτης, δεν τίθεται ζήτημα.

*Στο hall of fame ρε αθεόφοβοι του ΕΣΑΚΕ; Επειδή ήταν πρώην παίκτης ή επειδή είναι υπουργός;

*Διότι τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν θα είχε αξία αν δεν έφτανε μια άλλη πληροφορία στα αυτιά μας. Βασικά δεν θα κάναμε καμία αναφορά αν ο Κικίλιας δεν έδινε δικαιώματα προσφέροντας χορηγίες σε ομάδες από τον Οργανισμό Τουρισμού. Δεν γίνεται να μας περνάτε εσαεί για βλάκες, με λεφτά του Δημοσίου.

*Σας είχαμε προειδοποιήσει σε προηγούμενη στήλη, ότι αν συνεχιστεί αυτή η φαρδοκωμωδία θα μιλήσουμε με ονόματα. Συνεχίστε, να δούμε κάτι με τις κουμπαριές.

*Εδώ υπάρχει μια λίστα λοιπόν: Ανάμεσά τους θα βρείτε τους κορυφαίους της Ελλάδος και μερικούς του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου μπάσκετ. Γκάλης, Γιαννάκης, Φάνης, Φασούλας, Ράτζα, Ντομινίκ, Μποντιρόγκα και παικταράδες που ανέβασαν το μπάσκετ στα ουράνια. Κι ανάμεσά τους ο Κικίλιας. Για να ψηφίσουμε τους 30 καλύτερους. Που αμφιβάλουμε αν είναι ανάμεσα στους 1000 καλύτερους όλων των εποχών, αλλά οκ.

*Ίσως τίποτα απ’ όλα τα παραπάνω δεν είχε νόημα αν… Αν δεν έφτανε η πληροφορία ότι ο ΕΣΑΚΕ έστειλε πρόταση στο Υπουργείο Τουρισμού για να χορηγήσει το All Star Game. Και τι έκπληξη, το Υπουργείο ενέκρινε κονδύλι και θα «στηρίξει» το All Star Game. Κι έτσι για ένα 10άρικο, σου λένε ποιος ασχολείται, ας βάλουμε και τον Κικίλια δίπλα στον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη, τον Ζήση, τον Αλβέρτη, τον Ίνγκραμ, τον Πάσπαλιε, τον Σάρας, τον Βράνκοβιτς και τον Παπαλουκά. Σιγά, χώρο θα μας πιάσει;

*Ορίστε παιδιά, ψηφίστε. Με μια μια θετική ψήφο στον υπουργό μπορεί να μπει στους 30 καλύτερους.

*Συνεχίζουμε με τον ευτελισμό των θεσμών και του αθλήματος που είναι στα χειρότερά του σε επίπεδο ταλέντου, παραγόντων και ελεγκτικών μηχανισμών: Η εικόνα που βλέπετε είναι από το χθεσινό ματς Προμηθέας-Απόλλων Πατρών. Το ντέρμπι της Πάτρας ανάμεσα στον νεόπλουτο και την ιστορική ομάδα της πόλης. Οι κριτές όπως ξέρετε είχαν κηρύξει απεργία. Κι έφεραν απεργοσπάστες κριτές που δεν ήξεραν πώς λειτουργεί ο υπερσύγχρονος πίνακας. Το μπάσκετ του Λιόλιου στα καλύτερά του. Τι απεργίες και αιτήματα σου λέει; Εδώ βασιλεύει η δημοκρατία του ενός και δεν χρειαζόμαστε κριτές. Θα φέρουμε κριτές την Παπαρίζου και τον Αργυρό από το Voice. Κι αν δεν ξέρουν να βάλουν πόντους και φάουλ στο ταμπλό, δεν πειράζει. Ας τα μετράνε μόνοι τους όπως στο Πρωτάθλημα Τύπου.

*Εδώ βέβαια, έχουν διαλύσει τα πάντα μέσα σε ένα χρόνο. Παίκτης έβαλε νικητήριο καλάθι με εξώφθαλμα βήματα και ο παρατηρητής τους έδωσε μπράβο που το μέτρησαν για γκολ φάουλ. Άντε παιδιά κι εις ανώτερα. Το σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις πρότυπα. Άλλος έχει εικόνισμα τον πάτερ Παϊσιο κι άλλος την Καϊλή. Ό,τι μπορεί ο καθένας.

Πηγή: https://www.sdna.gr/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This