Δώρα Αυγέρη: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον υπουργό Υγείας για το «πάρτι» στο ΙΦΕΤ!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον -από πολλές απόψεις- θέμα, το οποίο είχε φέρει στο φως η «δημοκρατία»

Must Read

Με αφορμή την «παρέμβαση» του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για το κρίσιμο ζήτημα των τεράστιων ελλείψεων σε φάρμακα που καταγράφουν τα φαρμακεία της επικράτειας, η Δώρα Αυγέρη έρχεται να θίξει ένα θέμα το οποίο αποκάλυψε η «δημοκρατία», αλλά έχει -φυσικά- περάσει στα ψιλά των ειδήσεων (κι αν).

Συγκεκριμένα, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, σε σημερινή της ανάρτηση αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον υπουργό Υγείας» για το «πάρτι» στο ΙΦΕΤ.

  • Αναλυτικά η ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Στο μεταξύ, για το “πάρτι” στο ΙΦΕΤ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον υπουργό Υγείας που δήθεν κόπτεται για τις ελλείψεις των φαρμάκων!

Εδώ κι ένα 9 μήνες κλωσούν οι αρμόδιοι την μηνυτήρια αναφορά που είχαμε υποβάλει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (και για παράνομες εξαγωγές φαρμάκων), ενώ κάθε μέρα έρχονται και νέες πληροφορίες για το ότι η μαφία φαρμακαποθηκών συνεχίζει απτόητη να λειτουργεί παραμάγαζο στο ΙΦΕΤ.

Ο υπουργός δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτησή μας, ούτε φυσικά σε εκείνη που τον ρωτούσε πώς είναι δυνατό να είναι μέλος του ΔΣ του ΙΦΕΤ πρόσωπο που είναι και μέλος ΔΣ μια ιδιωτικής φαρμακαποθήκης! Όχι απλώς ασυμβίβαστο, αλλά καραμπινάτος αθέμιτος ανταγωνισμός!

Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα, το στέλεχος αυτής της φαρμακαποθήκης που είναι και μέλος του ΔΣ του ΙΦΕΤ(!), προήχθη σε πρόεδρο του ΔΣ της Ιδιωτικής Φαρμακαποθήκης!
Ο πρόεδρος του ΔΣ ιδιωτικής Φαρμακαποθήκης, μέλος και του ΔΣ της κρατικής φαρμακαποθήκης! Σαν να λες, πρόεδρος στο ΔΣ ενός ιδιωτικού καναλιού και την ίδια ώρα μέλος και του ΔΣ της ΕΡΤ!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, συμμετέχει και στη νέα επιτροπή διαπραγμάτευσης τιμών φαρμάκου που όρισε ο υπουργός Πλεύρης, ως αναπληρωτής του διευθύνοντος συμβούλου του ΙΦΕΤ!

Την ίδια ώρα που ελέγχονται για παράνομες εξαγωγές (βάσει της έκθεσης – κολάφου εσωτερικού ελέγχου), “ελέγχουν” – ορίζουν και τις τιμές φαρμάκων στην Ελλάδα!
Πώς το λες αυτό;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This