Ο Παύλος Χαϊκάλης ξαναχτυπά και αναλύει τον… αστρολογικό χάρτη της Καϊλή!

Όπως αποκάλυψε «αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την Έκλειψη»!

Must Read

Ο Παύλος Χαϊκάλης που πλέον έχει περάσει σε νέο επαγγελματικό προσανατολισμό, έκανε επανεμφάνιση και εκτός από τον αστρολογικό χάρτη του εγκέφαλου στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης, Ηλία Μίχου, είπε να αναλύσει τώρα και τον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Βρίσκοντας μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επανεμφάνιση, βγήκε σε βίντεο, ανεπηρέαστος από τα όσα άκουσε την προηγούμενη φορά, με τον αστρολογικό δηλαδή χάρτη του Μίχου.

Χωρίς να κάνει κανένα προσωπικό σχόλιο για τη Εύα Καϊλή και το σκάνδαλο που εμπλέκεται, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την Έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού. Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Και διαβάζοντας βουλωμένο γράμμα, σε άλλο σημείο της αστρολογικής ανάλυσης, τόνισε:  «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This