«Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η Εύα είναι αθώα» λέει η Μανταλένα Καϊλή 

Για... έκρηξη αγάπης και υποστήριξης κάνει λόγο η αδερφή της Καϊλή 

Must Read

Η οικογένεια της Εύα Καϊλή «δουλεύει» για να αποδείξει ότι είναι αθώα, αποκάλυψε η αδερφή της Μανταλένα Καϊλή, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της αδερφής της ευρωβουλευτού που συνελήφθη για χρηματισμό και δωροδοκία από το Κατάρ, έρχονται λίγες ώρες μετά την αναβολή που ζήτησαν και έλαβαν οι δικηγόροι της προκειμένου να ετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήταν κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η αδελφή μου είναι αθώα» δήλωσε η ίδια και υποστήριξε ότι η οικογένεια δέχεται… στήριξη:

«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουμε από τους ανθρώπους. Μπαίνουν στον κόπο και μας εκφράζουν την αγάπη τους, παρόλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν» ανέφερε.




Σημειώνεται ότι ο πατέρας της που συνελήφθη με τη βαλίτσα που είχε μέσα πακτωλό χρημάτων, βρίσκεται στις Βρυξέλλες, έχοντας αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην φύγει από τη χώρα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό, ότι ο σύζυγος της Καϊλή Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Ιταλός ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος θεωρείται «εγκέφαλος» του σκανδάλου, θα παραμείνουν προφυλακιστέοι για τουλάχιστον άλλον ένα μήνα.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκαν λογαριασμοί των ΜΚΟ που ανήκουν στην Μανταλένα Καϊλή, έχουν δεσμευθεί και θα πραγματοποιηθεί έλεγχος προκειμένου να αποδειχθεί αν σχετίζονται με την υπόθεση χρηματισμού της Εύας Καϊλή.

Δείτε επίσης:

Οργή και χλεύη στα social media για τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου – «Μας περνάει για ηλίθιους;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This