Σοκ στην Κόρινθο: Χειροπέδες σε πέντε μαθητές για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε σχολείο

Η μικρή έβαλε της φωνές και κατάφερε να τους ξεφύγει πριν συμβεί το κακό...

Must Read

Στις συλλήψεις πέντε ανηλίκων ηλικίας από 13 έως 16 ετών προχώρησε η αστυνομία στην Κόρινθο, μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι προσπάθησαν να βιάσουν την 14χρονη κόρης της στο 1ο Λύκειο Κορίνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 45χρονη μάνα μετέβη χθες το απόγευμα στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν μέσα στο προαύλιο του σχολείου τους. Όπως είπε, στις 11 το πρωί της Τετάρτης και ενώ το κοριτσάκι βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου κατά τη διάρκεια διαλείμματος, πέντε συμμαθητές της, την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια τη θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Ωστόσο, η 14χρονη έβαλε τις φωνές, αντιστάθηκε και κατάφερε να τούς ξεφύγει, ενώ επιστρέφοντας σπίτι εξομολογήθηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί. Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τους πέντε μαθητές, ενώ προχώρησε και στη σύλληψη των γονιών τους την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για δύο 15χρονους, έναν 16χρονο Ρομά, έναν 13χρονο και έναν 14χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, οι οποίοι και συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απόπειρα βιασμού, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε και για τους γονείς τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This