Με τραπ, τσιφτετέλι και ένα πακέτο τσιγάρα αποχαιρέτησαν τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη

«Θέλουμε δικαιοσύνη και μια συγγνώμη από τον πρωθυπουργό» είπε ο Βασίλης Παϊτέρης

Must Read

Με ήχους της τραπ μουσικής αποχαιρέτησαν τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη φίλοι, συγγενείς και Ρομά που έφτασαν στα κοιμητήρια Ευόσμου Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 16χρονος που υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά την διάρκεια καταδίωξης, κηδεύτηκε φορώντας το αγαπημένο καπέλο. Μάλιστα, οι φίλοι του άφησαν μέσα στο λευκό φέρετρο ένα πακέτο τσιγάρα.

Κομβόι αυτοκινήτων συνόδευσε τη νεκροφόρα μέχρι το νεκροταφείο, ενώ όσοι βρίσκονταν εκεί έραναν το φέρετρο με λουλούδια. Φίλοι του 16χρονου ήταν σκαρφαλωμένοι στην καρότσα ενός φορτηγού και έπαιζαν δυνατά μουσική τραπ. Η σύζυγός του και μητέρα του μωρού τους, καταρρακωμένη δεν σταμάτησε να κλαίει.

Στην κηδεία βρέθηκε και ο ο γενικός γραμματέας αλληλεγγύης του υπουργείου εργασίας Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος ζήτησε: «Όλοι μαζί, να σπάσουμε το γκέτο που δημιουργεί τον κοινωνικό αποκλεισμό». «Η δικαιοσύνη αποφασίζει, εμείς σεβόμαστε τις αποφάσεις της και όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος, χάνει η κοινωνία» πρόσθεσε.

Στο τελευταίο αντίο του 16χρονου βρέθηκε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων και γνωστός μουσικός Βασίλης Παϊτέρης. «Θέλουμε δικαιοσύνη και μια συγγνώμη από τον πρωθυπουργό προς την οικογένεια αυτή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σας παρακαλώ να σταματήσει η ιστορία να σκοτώνεται κάθε χρόνο ένα παιδί από πυρά αστυνομικών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι να μας προστατεύουν και όχι να μας σκοτώνουν» είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε Έλληνες και απαιτούμε απ’ όλη την Ελλάδα και τους πολιτικούς να μας σεβαστούν γιατί φορολογούμαστε, ψηφίζουμε κι εμείς κι έρχεται ο καιρός των ψήφων και θα χρειαστούν και τη δική μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This