Κατάληψη σε λύκειο της Θεσσαλονίκης για ανάρμοστη συμπεριφορά καθηγητή – Τι καταγγέλουν μαθήτριες του

Οι μαθητές αναφέρουν πως η διεύθυνση δεν ασχολείται με το πρόβλημά τους

Must Read

Σε αναβρασμό βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα ένα γενικό λύκειο της ανατολικής Θεσσαλονίκης στο οποίο ξεκίνησε κατάληψη καθώς οι μαθητές αντιδρούν στην ανάρμοστη και απρεπή συμπεριφορά ενός καθηγητή σε βάρος των μαθητριών του σχολείου η οποία «αγγίζει» την σεξουαλική παρενόχληση!

Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι μαθητές προχώρησαν στο κλείσιμο του σχολείου καθώς δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την διεύθυνση παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Στην κάμερα του grtimes.gr, μίλησαν μαθήτριες αποκαλύπτοντας τα σχόλια που έχουν δεχθεί από τον εκπαιδευτικό. Ενδεικτικά, ο τελευταίος κάνει σχόλια για το πρόσωπο, το σώμα και την ομορφιά των μαθητριών, τους κάνει προσωπικές ερωτήσεις, τις αγγίζει δήθεν αθώα ενώ τις βάζει να κάνουν πράγματα στην τάξη για να τις σηκώνει επίτηδες από το θρανίο τους και να τις παρατηρεί!

Προβληματισμό προκαλεί η μαρτυρία μιας μαθήτριας , η οποία δέχτηκε ερώτηση από τον συγκεκριμένο καθηγητή για το αν γυμνάζεται.  Μάλιστα, όπως είπε, την ίδια ημέρα είδε τον καθηγητή στο γυμναστήριο!

Η μαθήτρια ενημέρωσε τους γονείς της για το περιστατικό αλλά και το σχολείο. Ο καθηγητής δεν βρέθηκε ξανά στο γυμναστήριο.

Σύμφωνα με τους μαθητές, ο καθηγητής έχει την ίδια συμπεριφορά εδώ και αρκετά χρόνια αλλά οι παρενοχλήσεις έχουν γίνει πιο έντονες από την περυσινή σχολική χρόνια. Μάλιστα, καταγγέλλουν πως τον εκπαιδευτικό καλύπτει η διεύθυνση καθώς δεν έχει αντιδράσει σε όσα ακούγονται.

Η κατάληψη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη ενώ την Τετάρτη έγινε συνέλευση στο σχολείο, στην οποία παρευρέθηκαν οι μαθήτριες που έχουν δεχθεί τα σχόλια όσο και ο ίδιος ο καθηγητής.

Όπως τόνισαν οι ανήλικες η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη.

«Μας χαρακτήρισε φαντασμένες, υπερευαίσθητες και υπερβολικές, ενώ ανέφερε πως οι προθέσεις του ήταν φιλικές και ανθρώπινες. Επιπλέον γελούσε και ακύρωνε συνεχώς τα βιώματα μας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This