Ο Νίκος Τζαντζαράς που παλεύει με τον καρκίνο, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να στηρίξει τους καρκινοπαθείς

Σκουφάκια ελπίδας

Must Read

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, συγκεντρώνοντας σκουφάκια, αποφάσισε να σταθεί δίπλα σε όσους δίνουν μάχη ζωής με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Νίκος Τζαντζαράς, που παλεύει και ο ίδιος με τον καρκίνο!

Ο Θεσσαλονικός δημοσιογράφος, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα πριν από λίγο καιρό, όταν ανακοίνωσε μέσα από το facebook ότι έχει προσβληθεί από μια σπάνια μορφή επιθετικού καρκίνου, ζήτησε από τον κόσμο να συγκεντρώσει σκουφάκια και να του τα στείλει για να τα δωρίσει σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε ογκολογικές κλινικές νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Τζαντζαράς εξήγησε πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια αυτή, ενώ έκανε αναφορά και στη δική του μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
«Σκούφοι για να ζεστάνουμε καρδιές. Δεν είχα σκοπό να σας… τρομάξω με τα μούτρα μου, απλώς ανέκαθεν αγαπούσα τους σκούφους. Ειδικά από τότε που άρχισε να ξεγυμνώνεται το κρανίο μου και να κρυώνει τον χειμώνα ή να καίγεται το καλοκαίρι, ελαφρώς… απροστάτευτο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και συνεχίζει: «Στις 18 Δεκεμβρίου βγήκα από τη δεύτερη χημειοθεραπεία με αρχές σοβαρής τριχόπτωσης. Πράγμα που δεν με “ρίχνει”. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, όμως. Πολύς κόσμος και φυσικά ιδιαιτέρως γυναίκες ασθενείς νιώθουν απαραίτητη τη χρήση περούκας, αλλά πάντως όλοι οι καρκινοπαθείς που το περνούν, μα όλοι, άνδρες και γυναίκες, αγαπούν έναν σκούφο τον χειμώνα».

Οπως εξηγεί στην ανάρτησή του, η τιμή για ένα σκουφί ξεκινά από 2,50 ευρώ. «Είπα να αγοράσουμε όλοι από ένα και να τα συγκεντρώσουμε. Να τα δώσουμε πρώτα στο “Παπαγεωργίου”, που ξέρω πια πού να απευθυνθώ. Μετά στο Θεαγένειο, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα» επεσήμανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This