Αδειάζουν τα ράφια των φαρμακείων από αντιβιοτικά!

Μεγάλες ελλείψεις

Must Read

Τεράστιες είναι οι ελλείψεις που παρουσιάζονται σε φάρμακα, και συγκεκριμένα τα αντιβιοτικά δείχνουν να γίνονται ανάρπαστα!

Συγκεκριμένα, λόγω της έξαρσης των ιώσεων σε παιδιά και σε ενήλικες, τα νοικοκυριά τρέχουν στα φαρμακεία προκειμένου να προμηθευτούν όσα χρειάζονται για να γίνουν καλά, ενώ τα φάρμακα που αφορούν και στην καρδιά, το αναπνευστικό, τον σακχαρώδη διαβήτη και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, δείχνουν να έχουν γίνει ανάρπαστα! «Αυτές τις μέρες καταγράφουμε υψηλή νοσηρότητα, ιδίως στους παιδιατρικούς πληθυσμούς έχουμε πολλά περιστατικά ιώσεων του αναπνευστικού, περισσότερα από όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την έλλειψη των φαρμάκων τα οποία χρησιμοποιούνται από τους παιδίατρους», ανέφερε νωρίτερα, ο φαρμακοποιός Κωνσταντίνος Κακονίκος. Σύμφωνα με τον ίδιο, «έχουμε έλλειψη σε βασικά αντιβιοτικά, σε σημαντικά αναπνευστικά, σε φάρμακα για τον σακχαρώδη διαβήτη και για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Έχουμε ελλείψεις σε βασικά αντιπυρετικά».

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This