Τραγική εξέλιξη για το διασωληνωμένο λόγω covid κοριτσάκι: Μόλις 1% η πιθανότητα να τα καταφέρει!

Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού

Must Read

Ελάχιστες φαίνεται πως είναι οι ελπίδες για το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι που χθες, Πέμπτη 22/12, διασωληνώθηκε λόγω κορωνοϊού. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, και οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι μόλις 1%!

Αφότου διασωληνώθηκε κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που πάλευαν για τρεις ολόκληρες ώρες προκειμένου να το σώσουν. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, το παιδί δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα τραγικά νέα έρχονται δια στόματος του άτυχου πατέρα του, ο οποίος είπε ότι «τα πράγματα είναι δύσκολα για το μικρό παιδί και οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι μόλις 1%».

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού. Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, είπε ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το παιδί έχει 1% πιθανότητες να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, καθώς οι επιπλοκές από τον κορωνοϊό, διαλύουν σταδιακά το νευρικό του και άλλα συστήματα του οργανισμού της μικρούλας.

 






«Το παιδί από τον κορονοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει. Ο πατέρας, μιλώντας με λυγμούς, ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονται μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του.

 



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This