Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Ανακαλύψτε τι σας προκαλεί αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ό,τι σας ταλαιπωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική μάχη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σάς καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορόνα γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές. Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε εριστικοί στον σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι νέα και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ καινούργια ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε στο ελάχιστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κατηγορείτε τον σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν και εσείς κάνετε το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση θα περάσει η ημέρα. Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις τώρα που μπήκατε για τα καλά στον χορό του ανταγωνισμού.

ΖΥΓΟΣ: Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την προσοχή σας σε ό,τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας δικαιολογεί γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί. Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να «πολιορκήσετε» νέες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Η καταπίεση που ασκούν οι άλλοι σε εσάς σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τις ίδιες τις πράξεις σας υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όσο περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε. Επιβάλλεται να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας προκαλούν ένταση, όμως δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούργιες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Λειτουργήστε με αμεσότητα και, πάνω απ’ όλα, να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This