Τι δείχνει ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου για τον χαρακτήρα μας

Must Read

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο αύριο θα έχει την τιμητική του, αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα καθενός, σύμφωνα με τη διακεκριμένη ψυχολόγο Κέρεν Χερν, καθώς οι επιλογές που κάνει ασυναίσθητα εκφράζουν την προσωπικότητά του.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Το υπερβολικά πλούσια στολισμένο δέντρο είναι ενδεικτικό μια ζωηρής προσωπικότητας που χαρακτηρίζεται από αυθορμητισμό, εξωστρέφεια και προσαρμοστικότητα στις νέες καταστάσεις.

Αντίθετα, ο μινιμαλιστικός στολισμός του δέντρου με ελάχιστα στολίδια και φωτάκια δείχνει ότι το άτομο που το στόλισε είναι συνήθως «υπ’ ατμόν». Μπορεί να έχει έντονη τάση για ταξίδια, ενώ σιχαίνεται την ακαταστασία. Το δέντρο που είναι αποκλειστικά στολισμένο με χρυσές μπάλες και χρυσές κορδέλες δείχνει τον ντροπαλό χαρακτήρα του ατόμου που το στόλισε. Πρόκειται όμως για δυναμικό άτομο, το οποίο παραμένει ψύχραιμο υπό πίεση, κινείται με χάρη και έχει τον τρόπο του να παίρνει αυτό που θέλει.

Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα ίδια στολίδια κάθε χρόνο δείχνει άτομο που λατρεύει τις οικογενειακές παραδόσεις. Είναι φιλόξενο και συχνά προσκαλεί φίλους και συγγενείς στο σπίτι, ενώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέρνει στο μυαλό του αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια.

Τέλος, τα μαύρα χριστουγεννιάτικα δέντρα που συνήθως στολίζονται με λευκές μπάλες δείχνουν ότι το άτομο που τα επέλεξε ξεχωρίζει για την κομψότητα και τον λαμπερό χαρακτήρα του. Επιλέγει πάντα να κάνει αυτό που αγαπάει στη ζωή του και να εκφράζει τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This