Ηλιούπολη: Κάθειρξη 5,5 ετών στον αστυνομικό – Η ανασταλτική δύναμη στην έφεση τον κρατά εκτός φυλακής!

Τριετή αναστολή πήρε ο πατέρας της 19χρονης

Must Read

Η δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 40χρονο αστυνομικό στην Ηλιούπολη, σχολίασε μετά την ανακοίνωση των ποινών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο: «Ανασταλτική δύναμη στην έφεση του αστυνομικού. Αποφυλακίζεται!»

 

Η Αντωνία Λεγάκη ανέφερε ακόμα ότι έγινε δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου του αστυνομικού, ο οποίος θα παρουσιάζεται κάθε 15 μέρες σε αστυνομικό τμήμα και παρότι καταδικασμένος, θα κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του σε δεύτερο βαθμό. Α λα Δημήτρης Λιγνάδης δηλαδή…

Νωρίτερα, σύμφωνα με το The Case, οι ποινές κατά αδίκημα που ανακοινώθηκαν από το δικαστήριο, είναι οι εξής:

Αστυνομικός

  • Εμπορία ανθρώπων: 5 έτη με πλειοψηφία 6-1
  • Ενδοοικογ σωματική βλάβη: 6 μήνες
  • Οπλοκατοχή: 6 μήνες

Η τελική ποινή στον αστυνομικό κατά συγχώνευση είναι 5 έτη και 6 μήνες.




Πατέρας

  • 6 μήνες και 600€ για παράνομη οπλοκατοχή.

Πήρε τριετή αναστολή και μένει επίσης εκτός φυλακής.

Ο Εισαγγελέας της έδρας Χρήστος Καραγιάννης πρότεινε να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση για τον καταδικασθέντα αστυνομικό, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, τελεσθείσα κατά συρροή αναφορικά με την 19χρονη καταγγέλλουσα.

Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση κρίθηκε αθώος, ενώ για την περίπτωση της 25χρονης καταγγέλλουσας κρίθηκε αθώος για εμπορία ανθρώπων.

Ο τρίτος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 12 έτη και 10 μέρες, εξαγοράσιμες με 5 ευρώ ανά ημέρα. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και ναρκωτικά.

Όταν ανακοινώθηκε η απόφαση, στη δικαστική αίθουσα επικράτησε ένταση και οργή, με το κοινό να φωνάζει «ντροπή σας σκουπίδια». Δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στην αίθουσα και τους έβγαλαν έξω με τη βία, ενώ έγινε και χρήση χημικών!




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This