Πατέρας 16χρονου Κώστα Φραγκούλη: «Θα περάσω μαύρα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει δικαιοσύνη»

H πλευρά του 16χρονου ενισχύει συνεχώς τον ανακριτή με στοιχεία

Must Read

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν χθες οι γονείς του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη ο οποίος έχασε την ζωή του από τον πυροβολισμό του 34χρονου αστυνομικού, κατά τη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου.

Ο πατέρας και η μητέρα του ανήλικου, μαζί με την σύζυγό του, δήλωσαν παράσταση υποστήριξης κατηγορίας, γεγονός, που σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουν όλη την διαδικασία στα δικαστήρια που αφορά την υπόθεση του παιδιού τους.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. 

Συγκλονιστικός ήταν ο πατέρας του 16χρονου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Καλά Χριστούγεννα να περάσει ο αστυνομικός. Καλές γιορτές να κάνει. Εγώ θα κάνω μαύρες γιορτές όπως ξέρει όλος ο λαός. Δικαιοσύνη δεν έχουμε. Αυτοί που κάθονται στις καρέκλες είναι λάθος. Αφού τον αφήσανε ελεύθερο πάει να πει ότι δεν έχουμε δικαιοσύνη», ανέφερε ο Παύλος Φραγκούλης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Θεόφιλο Αλεξόπουλο, η πλευρά του 16χρονου δίνει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί στον ανακριτή. Όπως ανέφερε, η οικογένεια κατέθεσε αίτημα για να έχει υλικό από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης από το σημείο που συνέβη το περιστατικό.

 

Όπως έγινε γνωστό χθες, την εκπροσώπηση της οικογένειας του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος πέθανε, έχοντας πυροβοληθεί στο κεφάλι από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Και στην πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του, κάνει λόγο για «προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος» και για «δόλο του αστυνομικού να αφαιρέσει την ζωή του άτυχου νέου».

«Η οικογένεια του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο την εκπροσώπηση τους και την υποστήριξη της κατηγορίας. Δεν έχουμε λάβει ακόμα αντίγραφα της δικογραφίας, αλλά σύμφωνα με αυτά που έχουμε πληροφορηθεί, είναι βέβαιο ότι γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος. Τις “δικαιολογίες” που διατυπώθηκαν στην παρούσα υπόθεση τις έχουμε ακούσει και σε άλλες υποθέσεις αστυνομικής βίας. Όταν λάβουμε γνώση της δικογραφία θα αιτηθούμε από τον κύριο ανακριτή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που δεν έγιναν μέχρι στιγμής και καταδεικνύουν τον δόλο του αστυνομικού να αφαιρέσει την ζωή του άτυχου νέου», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του γραφείου του δικηγόρου.

Δείτε επίσης: «Να σκοτώσουν αστυνομικούς με καραμπίνες, Kαλάσνικοφ και oύζι» – Στη φυλακή Λαρισαίος Ρομά για βίντεο στο Tik Tok

Ανατροπή στον θάνατο του 16χρονου Ρομά: Τα ευρήματα είναι ασύμβατα με τους ισχυρισμούς του αστυνομικού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This