Πώς θα κινηθούν σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Όσοι επιλέξουν να κινηθούν με τα ΜΜΜ σήμερα θα πρέπει πρώτα να ελέγξουν τα δρομολόγια προς αποφυγή ταλαιπωρίας

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινούνται σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, με σημαντικές αλλαγές στα ωράρια καθώς κινούνται με το ωράριο Κυριακής και αργιών.

Συγκεκριμένα, όσοι επιλέξουν να κινηθούν με τα ΜΜΜ ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει πρώτα να ελέγξουν τα ωράρια σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικό και μετρό.

  • Γραμμή 2 Μετρό

Στην κόκκινη γραμμή του Μετρό από Ανθούπολη προς Ελληνικό τα δρομολόγια μεταξύ 09:00 το πρωί έως 17:00 θα κινούνται ανά 7 λεπτά ενώ τις υπόλοιπες ώρες ανά 10 λεπτά. Ισχύει το ωράριο Κυριακής και αργιών.

  • Γραμμή 3 Μετρό

Στην μπλε γραμμή του Μετρό από Αγία Μαρίνα προς Δουκίσσης Πλακεντίας τα δρομολόγια μεταξύ 09:00 το πρωί έως 17:00 θα κινούνται ανά 7 λεπτά ενώ τις υπόλοιπες ώρες ανά 9 λεπτά. Τα δρομολόγια του Αεροδρομίου δεν θα αλλάξουν.

  • Λεωφορεία – Τρόλεϊ’

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ κατά τις ημέρες αργίας 25 και 26 Δεκεμβρίου 2022 τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται με δρομολόγια Κυριακής και αργιών. Τα λεωφορεία Express του Αεροδρομίου θα πραγματοποιούν δρομολόγια όλο το βράδυ χωρίς διακοπή.

  • Γραμμή 1 Μετρό (ΗΣΑΠ)

Τα ειδικά για την ημέρα δρομολόγια της Γραμμής 1 (πράσινη) του Μετρό από τις 05:30 το πρωί μέχρι τις 23:30 θα περνάνε από τους σταθμούς ανά 10,5′ ενώ τις υπόλοιπες ώρες ανά 15′.

  • Τραμ

Για το τραμ ισχύουν τα δρομολόγια Κυριακής και αργιών εξίσου. Οι συρμοί θα κινούνται ανά 12′ ως τις 22:00 και ανά 15′ μετά τις 22:00.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This