Πώς θα κινηθούν σήμερα, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, τα μέσα μεταφοράς

Must Read

Σε εορταστικούς ρυθμούς συνεχίζουν να κινούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς και σήμερα καθώς είναι η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Έτσι για να αποφύγουν την ταλαιπωρία όσοι αποφασίσουν να μετακινηθούν σήμερα για να κάνουν την βόλτα τους ή να πάνε στην δουλειά τους θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Λεωφορεία και τρόλεϊ

Θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα που ισχύει για τις Κυριακές και τις αργίες. 

Τραμ και ηλεκτρικός 

Οι συρμοί του τραμ θα διέρχονται ανά 12 λεπτά μέχρι τις 10 το βράδυ και ανά 15 λεπτά μετά τις 10 το βράδυ. Ο ηλεκτρικός θα λειτουργήσει μέχρις τις 23.30 το βράδυ και θα διέρχεται ανά 15 λεπτά.

Μετρό, γραμμές 2 και 3

Στην γραμμή 2 (Ανθούπολη-Ελληνικό) θα υπάρχει διέλευση ανά 7 λεπτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και στη συνέχεια ανά 10 λεπτά. Παρόμοια θα κινηθούν τα οχήματα και στην γραμμή 3 (Αεροδρόμιο-Δημοτικό Θέατρο), δηλαδή ανά 7 λεπτά από τις 9 μέχρι τις 5 και μετά ανά 9 λεπτά.

Τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς επιστρέφουν στην κανονικότητα από αύριο ενώ νέες ρυθμίσεις θα υπάρξουν παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This