Ο Πλεύρης έκοψε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Βανδή, επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης!

Περσινά ξινά σταφύλια η φάση «ο Πολάκης καπνίζει»...

Must Read

Το νόμο στα χέρια του (…) πήρε ο Θάνος Πλεύρης, αποφασίζοντας να τιμωρήσει με πρόστιμο το νυχτερινό κέντρο στο οποίος εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, καθώς ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, «συνελήφθη» να καπνίζει.

Αφορμή αποτέλεσε μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο Twitter, όπου χρήστης σχολιάζει πικρόχολα «Μάλλον έχει καταργηθεί ο νόμος περί καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία-ντοκουμέντο, στην οποία ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται να κρατάει αναμμένο τσιγάρο ακριβώς μπροστά στην πίστα όπου τραγουδά η αγαπημένη του.

Ο υπουργός Υγείας, αντιδρώντας «αστραπιαία», έσπευσε να απαντήσει στην συγκεκριμένη ανάρτηση, επισημαίνοντας πως όχι μόνο ισχύει κανονικότατα ο αντικαπνιστικός νόμος, αλλά και ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, για τη μη τήρησή του. Μάλιστα, ο Θάνος Πλεύρης κοινοποίησε την επίμαχη φωτογραφία, σχολιάζοντας «με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

  • Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως, όπως επισημαίνουν αρκετοί χρήστες που σχολίασαν την ανάρτηση του υπουργού, ο αντικαπνιστικός νόμος στα νυχτερινά κέντρα δεν τηρείται, ιδιαίτερα μετά την πανδημία, με κάποιους εξ αυτών να απαιτούν περισσότερους ελέγχους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This