Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαυρίου: Επείγουσα έκκληση για αίμα για τον 52χρονο υπάλληλο καθαριότητας που χαροπαλεύει

Κρίσιμα για τη ζωή του τα επόμενα 24ωρα...

Must Read

Αίμα χρειάζεται επειγόντως ο άτυχος υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά στο σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σουνίου την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι γιατροί έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν τον 52χρονο εργαζόμενο, αλλά δεν παύει να παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε από το τροχαίο, ενώ φέρει και πολλαπλές κακώσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, με τον Δήμαρχο Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, να κάνει επείγουσα έκκληση για αίμα και μάλιστα της σπάνιας ομάδας ομάδας μηδέν αρνητικό.

«Για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ(0) ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα 0-αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει μαζί μας. Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Πρίφτης», αναφέρει η ανάρτησή του, η οποία έχει ήδη γίνει viral.

Πώς περιέγραψε το ανατριχιαστικό ατύχημα ο οδηγός του απορριμματοφόρου

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τον τραυματισμό του συναδέλφου του, είπε πως «το πρώτο που άκουσα ήταν το “μπαμ”. Το ΙΧ πέρασε από δίπλα μου και σταμάτησε όπως σταμάτησε…».

Ο ίδιος περιέγραψε ότι ο συνάδελφός του, παρά το γεγονός ότι είχε τραυματιστεί βαριά, αντιμετώπισε την κατάσταση σαν «πραγματικό παλικάρι». «Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Με τέτοια χτυπήματα που είχε, απορούσα πώς μπορούσε να συνεννοηθεί. Ο Τάσος είναι παλικάρι… Παρόλα τα χτυπήματα που είχε, επικοινωνούσε όσο μπορούσε. “Χαλάρωσέ μου το μπουφάν, τη μπλούζα” έλεγε, προφανώς δεν είχε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς είχε συμβεί», δήλωσε συντετριμμένος ο συνάδελφος του πολυτραυματία.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This