Υπόθεση βιασμού 15χρονου: Στον ανακριτή δύο ακόμη ανήλικοι

Εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο οπαδικών διαφορών

Must Read

Απολογούνται στον ανακριτή σήμερα, Τρίτη 27/12, δύο ακόμη ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους στη Δυτική Αττική.

Ο 15χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις Αρχές τις αποτρόπαιες πράξεις που έχει υποστεί στο πρόχειρο σαλόνι που είχαν φτιάξει οι θύτες του στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός. Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ήδη οι τρεις από τους τέσσερις ανήλικους, οι οποίοι απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων. Οι τρεις από αυτούς οδηγήθηκαν στις Φυλακές Ανηλίκων, ενώ ο τέταρτος, που δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λίγες ημέρες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι ανήλικοι, απολογούμενοι αποδέχθηκαν εν μέρει τις πράξεις τους, ωστόσο υποστήριξαν ότι το θύμα συναινούσε και απέδωσαν τις φρικτές ενέργειες τους στο πλαίσιο ερωτικών πειραματισμών με εναλλαγή ρόλων. Στο μεταξύ αναζητείται ο ανήλικος, που φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο στην κακοποίηση του 15χρονου αγοριού και φέρεται ότι, διέφυγε στην Αλβανία. Οι οικογένειά του λέει ότι κρύβεται γιατί έχει στοχοποιηθεί άδικα και φοβάται. Παράλληλα, διερευνάται εάν υπήρχαν και οπαδικά κίνητρα πίσω από την ενέργεια του βιασμού του 15χρονου.

 



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This