Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ – Τι θα ισχύσει για τις 2 Ιανουαρίου

Must Read

Ανοιχτά παραμένουν σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα εμπορικά καταστήματα, για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα τελευταία ψώνια των εορτών.

Το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο, έχει ως εξής: 09:00-20:00.

Την Κυριακή 1/1/2023 και τη Δευτέρα 2/1/2023, τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2023 τα καταστήματα θα επανέλθουν στο κανονικό ωράριό τους.

Την ίδια ώρα, σύγχυση επικρατεί σχετικά με το άνοιγμα καταστημάτων και σούπερ μάρκετ στις 2 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, έντονη αντιπαράθεση μεταξύ εμπορικών επιχειρήσεων και εμποροϋπαλλήλων έχει ξεσπάσει με αντικείμενο τη λειτουργία ή όχι των εμπορικών καταστημάτων τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023. Αντιπαράθεση υπάρχει και μεταξύ των εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς άλλες δηλώνουν ότι θα ανοίξουν τα καταστήματά τους, ενώ άλλες δηλώνουν ότι θα τα κρατήσουν κλειστά.

Τι ισχύει στη Θεσσαλονίκη

Με τη σειρά του και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης.

Την Πρωτοχρονιά και στις 2 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ενώ παραμονή θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Σημειώνεται πως από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου του 2023 τα καταστήματα θα επανέλθουν στο κανονικό ωράριό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This