«Η συμπεριφορά της μου φάνηκε κανονική» – Τι λέει ο ταξιτζής που παρέλαβε την 29χρονη αφού πέταξε το μωρό στο ποτάμι

Must Read

Την κανονική και ήρεμη συμπεριφορά που είχε η 29χρονη, όταν είχε ήδη κάνει την αποτρόπαια κίνηση και είχε πετάξει το μόλις 11 μηνών μωράκι της στα νερά του ποταμού Αλιάκμονα, στη Βέροια περιέγραψε ο ταξιτζής που την παρέλαβε από το φράγμα.

«Έλαβα κλήση από το κέντρο στις 16:05 της 31ης Δεκεμβρίου στο φράγμα στο όνομα της κοπέλας.Την παρέλαβα από τον κεντρικό δρόμο, πριν τη γέφυρα. Πήγα την πήρα και μου είπε να την πάω στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Πληρώθηκα το κόμιστρο και έφυγα» ανέφερε ο οδηγός, μιλώντας στο newsit.gr.

Ο ταξιτζής που πήρε την 29χρονη

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν κανονική.

«Δεν φαινόταν ταραγμένη, δεν την ρώτησα τίποτα, ούτε η ίδια ανέφερε κάτι στη διαδρομή. Η συμπεριφορά της μου φάνηκε κανονική», είπε.

Την ώρα που τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι το 11 μηνών κοριτσάκι βρήκε ασφυκτικό θάνατο μέσα στα παγωμένα νερά του ποταμού Αλιάκμονα και είχε δαγκωματιές στο σωματάκι του η 29χρονη μητέρα του η οποία πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, τώρα υποστηρίζει ότι δεν ξέρει τι συνέβη στο παιδί της.

Η 29χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας και πέρασε από εισαγγελέα και ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις της.

Φορώντας κουκούλα και μάσκα, η μητέρα του βρέφους βγήκε με χειροπέδες και δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

https://www.youtube.com/watch?v=ydNZZN6bUXk

Νωρίτερα, η ίδια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το παιδί στο φράγμα το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και στη συνέχεια πήγε σε ξενοδοχείο για να κάνει ρεβεγιόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια άλλαξε στάση και πλέον υποστηρίζει ότι δεν ξέρει τι έγινε και ότι δεν σκότωσε εκείνη το 11 μηνών βρέφος της.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε» έλεγε η μητέρα, η οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Τετάρτη.

https://www.youtube.com/watch?v=fmkTlA-Aa_I

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This