Θρήνος! Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής πυγμαχίας, Βασίλης Τόπαλος

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό - «Έφυγε το Χρυσό παιδί της Πυγμαχίας»

Must Read

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Τζάνειο, με τους γιατρούς να ενημερώνουν ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη.

Ο νεαρός αθλητής είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ στον Ταύρο, στις 16 Δεκεμβρίου. Ο 16χρονος είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου: «Έφυγε το Χρυσό παιδί μας, ο χαμογελαστός Βασίλης μας, ο γεννημένος Πρωταθλητής με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι. Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της Ελληνικής Πυγμαχίας… Τα λόγια δεν είναι ικανά να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Βασίλη μας άφησες πολύ νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος που είχε κερδίσει σημαντικές διακρίσεις στην πυγμαχία, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία την ώρα που έκανε προπόνηση. Ο Βασίλης πήγε να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του και εκείνη τη στιγμή έχασε τις αισθήσεις του. Ο 16χρονος έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε στο κεφάλι.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας συναθλητής του έσπευσε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο.

Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα. Στη συνέχεια εισήχθη στην ενταντική όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα που άφησε την τελευταία του πνοή, μια ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το ατύχημα, η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ) είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή της πως «άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This