Κήδεψαν υπό άκρα μυστικότητα το βρέφος που το πέταξε η μάνα του στο ποτάμι

Το μωράκι κηδεύτηκε δίπλα στον τάφο της προ γιαγιάς του

Must Read

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η αποτρόπαια πράξη μιας νεαρής μητέρας να σκοτώσει το παιδί της, πνίγοντάς το στον Αλιάκμονα ποταμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Την ώρα που η 29χρονη γυναίκα οδηγούνταν στον εισαγγελέα, η οικογένειά της συνόδευε στην τελευταία του κατοικία το 11 μηνών κοριτσάκι που δεν πρόλαβε καλά καλά να γνωρίσει τον κόσμο.

Το βρέφος που βρήκε ασφυκτικό θάνατο στα παγωμένα νερά του ποταμού, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι έφερε δαγκωματιές στο σώμα του, κηδεύτηκε στα κοιμητήρια του χωριού Σταυρός Ημαθίας, 400 μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, μόνο με την γιαγιά, τον παππού και τον θείο του μωρού. Το κοριτσάκι θάφτηκε δίπλα στον τάφο της προ γιαγιάς του, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος υποστηρίζει ότι ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί του, δεν παρευρέθηκε στην κηδεία.

Τα γυρίζει η 29χρονη – «Δεν σκότωσα το παιδί»

Η 29χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας και πέρασε από εισαγγελέα και ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Φορώντας κουκούλα και μάσκα, η μητέρα του βρέφους βγήκε με χειροπέδες και δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Νωρίτερα, η ίδια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το παιδί στο φράγμα το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και στη συνέχεια πήγε σε ξενοδοχείο για να κάνει ρεβεγιόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια άλλαξε στάση και πλέον υποστηρίζει ότι δεν ξέρει τι έγινε και ότι δεν σκότωσε εκείνη το 11 μηνών βρέφος της.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε» έλεγε η μητέρα, η οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Τετάρτη.

Δαγκωματιές στο σώμα του μωρού

Η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε έδειξε ότι το μικρό κοριτσάκι ήταν ζωντανό όταν η 29χρονη το έριξε μέσα στα παγωμένο νερό. Το παιδί «έσβησε» από ασφυκτικό θάνατο. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το παιδί έφερε στο σώμα του δαγκωματιές, οι οποίες έγιναν αφού ήταν ήδη νεκρό.

Η 29χρονη που ομολόγησε μετά από πιέσεις ότι πέταξε το παιδί της μέσα στον ποταμό, έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βέροιας.

Υπενθυμίζεται ότι την παραμονή Πρωτοχρονιάς η 29χρονη έφυγε με το παιδί χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας όπου έμενε μαζί με τους γονείς της και το επόμενο πρωί επέστρεψε στο σπίτι μόνη της. Η ίδια δεν έδινε πειστικές απαντήσεις για το που βρίσκεται το παιδί και έτσι η οικογένειά της κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη αφού πέταξε το παιδί της στο ποτάμι, διέμεινε σε ξενοδοχείο, όπου πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το πρωί επέστρεψε στο σπίτι με ταξί. Μάλιστα, ο ταξιτζής που την γύρισε στο σπίτι είπε ότι την είδε ήρεμη και δεν πέρασε από το μυαλό του κάτι περίεργο.

Σημειώνεται ότι η μητέρα  αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί πολλές φορές σε σε ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα δεν έπαιρνε την αγωγή της.







Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This